V otevřené betě American Truck Simulator se už můžete projet Arizonou
zdroj: tisková zpráva

V otevřené betě American Truck Simulator se už můžete projet Arizonou

27. 5. 2016 14:57 | Preview | autor: Adam Homola |

Český American Truck Simulator se pomalu rozšiřuje do své původně zamýšlené šíře a po minulém DLC je už za rohem Arizona. Na její finální verzi je ještě potřeba chvíli počkat, ale nedočkavci mezi vámi mohou sáhnout po aktuálním updatu otevřené betaverze, kterou najdete na Steamu. Po její aktivaci se projedete Arizonou a vyzkoušíte si také další novinky.

Update 1.3 pro otevřenou betu toho přináší mnohem víc, ale Arizona je logicky tím největším tahákem. Obsahuje totiž patnáct nových měst, včetně toho největšího a hlavního města, Phoenixu. Najdete tu ale taky třeba Flagstaff a Tucson, nebo část slavné Route 66.

Nechybí tu ani řeka Colorado, přes kterou vede spousta unikátních mostů. Všude kolem cest samozřejmě najdete slavná panoramata a známé lokace. Vedle Arizony v novém udpatu otevřené bety najdete nové možnosti nastavení v Options, vylepšené chování automatické převodovky, nebo nové doplňky pro D79 a T680.

Tvůrci přidali také nový zvuk motoru pro W900, specifická americká data pro motory a několika detaily jistě potěšili také modderskou komunitu. Než se do bety pustíte (v nastavení hry na Steamu), nezapomeňte si pro jistotu zálohovat profil a uložená data. Je to přeci jen betaverze sloužící pro testování, nikoliv finální produkt. Kompletní seznam všech novinek a změn najdete na blogu hry.

zdroj: Archiv

Nejnovější články