V Overwatchi si zahrajete na nové mapě Blizzard World, zatímco na Battle.netu běží velké slevy
zdroj: tisková zpráva

V Overwatchi si zahrajete na nové mapě Blizzard World, zatímco na Battle.netu běží velké slevy

22. 11. 2017 16:42 | Preview | autor: Adam Homola |

Overwatch se na letošním BlizzConu dočkal řady oznámení v čele s hrdinkou jménem Moira a také zbrusu novou mapou Blizzard World. Zatímco Moira je na veřejném testovacím serveru už nějakou dobu, na Blizzard World jsme si museli počkat o něco déle. Mapa se do plné hry dostane pravděpodobně až na začátku příštího roku, nicméně na testovacím serveru si ji můžete vyzkoušet už teď.

Blizzard World je v podstatě jeden velký easter egg, kde se jednotlivé části mapy skládají z tematicky laděných sekcí z ostatních her Blizzardu. Najdete tam hospodu z Hearthstone, herní bar z Heroes of the Storm, kousek ze StarCraftu i z Warcraftu či Diabla.

Hratelnostně jde o tzv. hybridní mapu, kde si užijete jak útok, tak tlačení payloadu do cíle. Blizzard World není samozřejmě jedinou novinkou posledního velkého updatu veřejného testovacího serveru, ale jde o novinku největší. Kompletní seznam všech změn a úprav najdete pod tímto odkazem, včetně postupu, jak se na testovací server dostat.

zdroj: tisková zpráva

Overwatchem a nejen s ním se pojí ještě jedna zpráva týkající se slev. Black Friday nepostihl jen GOG, ale téměř všechny, včetně Battle.netu. Tam sice logicky nenajdete žádný velký výběr her, ale pokud vám jsou tamní kousky alespoň trochu blízké, nešlápnete vedle s žádným z nich.

Například zmíněný Overwatch tam můžete nyní sehnat za pětistovku, zatímco World of Warcraft je k mání za dvě stovky. Ve slevě je i sotva před měsícem vydaná Destiny 2, jejíž standardní edici teď pořídíte jen za tisícovku. Běžná cena je více jak patnáct stovek, což je na hru vydanou ani ne před měsícem (řeč je pochopitelně o PC verzi) solidní sleva.

Nejnovější články