V plošinovce She Wants Me Dead utíkáte před pastmi naštvané kočky
zdroj: tisková zpráva

V plošinovce She Wants Me Dead utíkáte před pastmi naštvané kočky

13. 5. 2016 17:20 | Preview | autor: Adam Homola |

Rytmické či hudbení prvky nebyly ve hrách nikdy omezené jen na ryze hudební hry a potvrzuje to i čerstvě vydaná She Wants Me Dead. Jde o rytmickou plošinovku, ve které se ujmete role Maxe, majitele kočky. Tu jednou ve spaní nevědomky srazil z postele, kočka se naštvala a rozhodla se ho zabít. Sestrojila spoustu pastí, všechny je načasovala do rytmu jediné písničky a vy musíte pomstu naštvané kočky přežít.

Zní to sice trochu trhle, ale při hraní neřešíte kočku ani jiné věci, ale staráte se pouze o své přežití. Tedy rychlé skákání po úrovních plných plošin, pastí, skokánků a lehkých enviromentálních puzzlů. Styl hratelnosti se odvíjí od písničky a jak nepřistoupíte na její rytmus a nezačnete podle toho hrát, je s vámi amen. Konkrétně jde o song s názvem She Wants Me Dead od švédského elektronického dua Cazzette, jak oznámili vývojáři ze studia Hello There na PlayStation Blogu.

zdroj: Archiv

She Wants Me Dead by měla podle tvůrců zapůsobit především na fajnšmekry, kteří ji budou chtít procházet pořád dokola s cílem zaběhnout ten nejlepší speed run. Jako menší bonus pak můžete brát možnost odemknout si různé druhy oblečení s popkulturními odkazy a Maxe si tím trochu zkrášlit. Hra je od dnešního dne dostupná na PlayStation 4 za 7,39 liber.

Studio Hello There není příliš známé a v portfoliu zatím mnoho her nemají. Tedy pokud je řeč o kompletně vlastních hrách. Obecně se zabývají vývojem na zakázku, konzultacemi a pomáhali s vývojem reklamních her pro firmy jako Puma, Toyota, Volvo, Samsung, Panasonic, Nokia a další. V současné době také pracují na zatím neoznámené hře pro PlayStation VR.

She Wants Me Dead zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články