V posledním DLC do Dragon Age: Inquisition se prý postavíte Qunarijcům
zdroj: tisková zpráva

V posledním DLC do Dragon Age: Inquisition se prý postavíte Qunarijcům

24. 6. 2015 16:55 | Preview | autor: Adam Homola |

Jestliže zkusíme pro jednou věřit oficiálně nepotvrzeným zprávám z údajného dotazníku BioWare, chystá se poslední DLC do Dragon Age: Inquisition. V něm byste měli skrze novou misi rozhodnout o definitivní budoucnosti Inkvizice. To důležité máte sice za sebou z původní hry, ale teprve v novém rozšíření se bude rozhodovat o definitivní podobě světa, alespoň pokud se ukážou aktuální informace jako pravdivé.

"Nepřátelská invaze začala. Vyhrajte závod s časem a střetněte se s mocným zlem dříve, než bude pozdě. V tomhle příběhově založeném rozšíření, hratelném po událostech Dragon Age: Inquisition, se s týmem vydáte na vaše poslední dobrodružství, abyste konfrontovali toho, který to všechno začal," píše se v údajném dotazníku.

Úhlavním nepřítelem vám má být qunarijská armáda, se kterou se střetnete v nových, dosud neviděných oblastech světa. Dotazník mluví i o zatím nejmenovaném novém herním módu, který by měl provětrat i zkušené veterány.

Tohle všechno bychom měli dostat za cenu 15 dolarů, o níž BioWare uvažují. Zatím je nutné brát všechno s velkou rezervou, zdrojem je pouze jeden obrázek na fórech BioWare, což má do oficiálního oznámení pořád velmi daleko. Nebylo by to ale poprvé co z podobných dotazníků utekly budoucí plány o hrách či DLC a další rozšíření by Dragon Age: Inquisition určitě ještě sneslo.

Nejnovější články