V říjnu se vrátí druhá světová válka ve strategii Divided We Fall
zdroj: tisková zpráva

V říjnu se vrátí druhá světová válka ve strategii Divided We Fall

13. 9. 2017 18:26 | Preview | autor: Adam Homola |

Multiplayerová strategie Divided We Fall z druhé světové války, dříve známá jako Call of Combat, přestane brázdit rozbouřené vody předběžného přístupu 2. října. V ten den vyjde válečná novinka na Windows, Mac i Linux, a právě k té příležitosti nachystali vývojáři poslední velký update, který předběžnou verzi hry přiblíží té, kterou si budete moct zahrát za necelý měsíc po ostrém vydání.

Nový update přináší především systém Suppression, kdy se vám chudáci vojáci nebudou moct ani pohnout, pokud je nepřítel zasype těžkou palbou. V takovém případě není rozumné je nechávat bez krytu a alespoň je před případnou smrští projektilů preventivně schovat.

Když se role obrátí a střílet budete pro změnu vy, můžete s kulometčíky a snipery využít nový režim střelby, zatímco zbraně z kategorie SMG budou perfektní na souboje na krátké vzdálenosti. I proto, že s nimi můžete střílet za běhu.

zdroj: tisková zpráva

Update zpřesní také házení granátů, vylepší uživatelské rozhraní a od Fog of War si zase tvůrci slibují taktičtější manévry a autentičtější velení jednotkám. Viditelnost a rozpoznávání nepřátel bude díky tomu hrát nově mnohem větší roli.

Tohle všechno a samozřejmě ještě mnohem víc najdete v plné verzi hry, která vyjde už 2. října. Vývojáři ještě naznačují, že přidají další funkce a prvky, které zatím v předběžném přístupu Divided We Fall nenajdeme a které nepřidává ani aktuální update. O co přesně se jedná ale nevíme a dozvíme se to až po vydání hry.

Nejnovější články