V třetí epizodě King’s Quest se konečně setkají Graham a Valanice
zdroj: tisková zpráva

V třetí epizodě King’s Quest se konečně setkají Graham a Valanice

27. 4. 2016 16:26 | Preview | autor: Adam Homola |

Třetí epizoda adventurní série King’s Quest vyšla po více jak třech měsících od vydání druhé epizody. Nese podtitul Once Upon a Climb a zájemci si ji mohou zakoupit na PC, PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One a Xbox 360. Majitelům season passu, nebo King’s Quest: The Complete Collection stačí podívat se do menu hry, konkrétně do položky Chapters a novou epizodu začít rovnou stahovat.

Jak už minule oznamoval Honza, Once Upon a Climb přidá do hry jeden z těch zásadnějších momentů celé série: úplně první setkání krále Grahama s jeho budoucí ženou, královnou Valanice. Odtud ostatně pochází i název epizody, protože Graham najde svou vyvolenou ve vysoké věži, což vám ukáže i upoutávka.

Na vás je svou budoucí ženu dostat z věže a osvobodit ji ze spárů šílené čarodějnice Hagathy. One Upon a Climb tak do nové série přidává špetku romantické komedie, o což se ostatně snaží i trailer. Vydavateli Sierra, potažmo Activisionu, se tohle oživení stařičké adventury podařilo a pokud je třetí díl stejně tak dobrý jako první (recenze) a druhý (recenze), mohou se hráči adventur těšit na další příjemný zážitek.

zdroj: Archiv

Nejnovější články