Vánoční update rozšiřuje Gran Turismo Sport o nový mód, auta i trať
zdroj: tisková zpráva

Vánoční update rozšiřuje Gran Turismo Sport o nový mód, auta i trať

22. 12. 2017 17:30 | Preview | autor: Adam Homola |

PlayStationový sportovní simulátor Gran Turismo Sport stíhá svým velkým updatem 1.10 letošní rok a hru tak rozšiřuje jak o nová auta, tak o nový singleplayerový mód. Gran Turismo také 23. prosince oslaví své 20. výročí od vydání prvního vůbec prvního dílu v Japonsku.

Velkým a nejspíš i tím hlavním přídavkem nového updatu je singleplayerový mód jménem GT League, rozšiřující hru o několik závodních sérií z minulých dílů série. Mělo by jít o výběr toho nejlepšího, či nejoblíbenějšího, tudíž se můžete těšit například na Sunday Cup, Clubman Cup, Boxer Spirit, Mazda Roadsters Cup, nebo třeba FF Challenge.

zdroj: Archiv

Ve všech závodech v rámci GT League můžete jezdit v široké škále aut, u nichž nejste vázáni jen na jejich standardní verzi, ale můžete i vesele tunit. Tvůrci z Polyphony Digital přidali také dvanáctku nových aut:

Mazda RX-7 Spirit R Type A (FD) (N300)
Nissan Skyline GT-R V・spec II (R32) (N300)
Nissan Skyline GT-R V・spec II Nür (R34) (N300)
Ford F-150 SVT Raptor (N400)
Lamborghini Countach LP400 (N400)
Ferrari F40 (N500)
Ferrari Enzo Ferrari (N700)
KTM X-BOW R(N300)
Suzuki Swift Sport (N100)
Volkswagen Samba Bus Type 2 (T1) (N100)
Chris Holstrom Concepts 1967 Chevy Nova (N700)
Chevrolet Corvette Stingray Convertible (C3) (N300)

S novými auty si můžete zajezdit jak na stávajících tratích, tak na jedné nové. Tu najdete na Kyoto Driving Park a jde vlastně o sloučení dvou tratí: Yamagiwa + Miyabi. Jejich propojení přidává ke stávajícímu rozložení několik nových zatáček, čímž jde podle tvůrců technická náročnost trati zase o něco nahoru.

Update do hry přidává také několik dalších drobných úprav a vylepšení, na které se v celém jejich znění můžete podívat na webu hry.

Nejnovější články