Vaším nepřítelem v prvním DLC do Sniper Elite 4 bude Adolf Hitler
zdroj: tisková zpráva

Vaším nepřítelem v prvním DLC do Sniper Elite 4 bude Adolf Hitler

21. 9. 2016 12:48 | Preview | autor: Adam Homola |

Vydání stealth akce Sniper Elite 4 sice z letošního roku sklouzlo na příští únor, ale aktuální gameplay trailer dává tušit, že by se příznivci série mohli dočkat pořádného pokračování. Čtyřka bude přímo navazovat na události třetího dílu a podíváte se v ní do slunné Itálie, opět za druhé světové války. A opět, stejně jako v dílu druhém, bude jedním z vašich cílů sám Adolf Hitler.

K tomu se ovšem nedostanete v základní hře, ale v DLC Target Führer. To budou vývojáři rozdávat zadarmo ke všem předobjednávkám hry a maličký teaser na Target Führer uvidíte na konci aktuálního gameplay traileru. Ten ukazuje vůbec poprvé hratelnost čtvrtého dílu a soudě dle prvních záběrů jde vidět, že tvůrci na sandbox a otevřené mapy přitlačí ještě víc.

Chvílemi to skoro působí jako scény z Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, kdy můžete vylézt po stěně budovy nahoru, nastražit pasti, počkat si a přepadnout nepřítele hezky potichu. Pak už stačí jen vylézt na vyvýšené místo, zadržet dech, zacílit a zmáčknout spoušť. Byť si tu užijete i střílení s kulomety a stealth akci, odstřelování tu samozřejmě chybět nebude.

zdroj: Archiv

Kulku do hlavy budete muset poslat i zmíněnému Führerovi, který se nachází poblíž základny pro U-boat ponorky. Cílem Karla Fairburneho je zabít velitele základny, jenže po příchodu na místo zjistí, že ten je už mrtvý. Následuje přehodnocení priorit a tou novou se stane vládce Třetí říše. Sniper Elite 4 vyjde na PC, PlayStation 4 a Xbox One 14. února 2017.

Nejnovější články