Very Easy Automatic mód ve hře Bayonetta
zdroj: tisková zpráva

Very Easy Automatic mód ve hře Bayonetta

31. 8. 2009 14:14 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Když hra hraje za vás, aneb hraní s jedním prstem na ovladači.

Akční projekt od Segy se sexy čarodějkou v hlavní roli - Bayonetta - nabídne i speciální mód pro úplně začátečníky. Jeho název zní "Very Easy Automatic Mode" a bude přístupný na nejnižší dvě obtížnosti, ve kterých se CPU postará o komplexnější aspekty v ovládání hry. Stačí jenom stisknutí jednoho jediného tlačítka a hrdinka sama provede adekvátní aktivity. Jaké například?
Třeba sama od sebe vyskočí pro zaujmutí nejlepší možné pozice pro následný útok na nepřítele, s jednotlačítkovou aktivací pořádně vypečeného komba. Včasným stiskem tlačítka se můžete nadít také šikovného obranného manévru ve formě úhybného pohybu pro vyhnutí se útoku ze strany nepřítele. Nechybí ani rychlé přenesení postavy k dalšímu soupeři, s minimální časovou prodlevou. Navíc zde nemají být žádné problémy s výdrží hlavní představitelky, jejíž hodnota zdraví se bude velice rychle obnovovat!

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Ovšem tvůrci avizují, že i tenhle způsob jednotlačítkového hraní (nota bene jednou rukou), na způsob sledování filmu, vám má umožnit jistou konfiguraci nastavení. V němž budete moci nadefinovat některé vlastní činnosti, jako je pohyb či možnosti pro atak. Navíc bude možné onen Very Easy Automatic Mode, jemuž režisér hry přezdívá "maminčin mód", kdykoliv deaktivovat. Zkrátka a dobře má jít především o vstřícný krok směrem k herní komunitě, až by se nabízelo (bez jakéhokoliv hanlivého podtextu) k fyzicky postiženým jedincům, jakkoliv je míra vychutnání si hraní pak lehce diskutabilní.

Hra Bayonetta se u nás objeví v lednu 2010 na konzolích PS3 a X360 (v Japonsku už vyšla, fotky z uváděcí párty) - více v našem dřívějším zpravodajství.

Sexy transformace ve hře Bayonetta  [7.6.2009 14:14 - mart]
Pořádně rozježená Bayonetta  [10.10.2008 18:18 - levis]
Videa: H.A.W.X., Prince of Persia., Bayonetta  [3.10.2008 12:12 - levis]

zdroj: PR, EG

mart

Nejnovější články