Více informací o Tony Hawk Pro Skater 4
zdroj: tisková zpráva

Více informací o Tony Hawk Pro Skater 4

14. 4. 2003 14:14 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

I když to tak dlouho nevypadalo a mnozí fanouškové již smutnili, že tento titul bude dalším, který zachvátí pouze a jenom konzole, díky společnosti Aspyr Media se nakonec přeci jen se svým oblíbeným skateboardistickým hitem Tony Hawk Pro Skater 4 na PC a Mac také setkáte.

thps4 zdroj: tisková zpráva Poděkujte za to dlouhotrvajícím dobrým obchodním vztahům mezi studiem Aspyr Media a společností Activision, která doposud na titul vlastnila veškerá práva. Aspyr Media totiž již předtím zajišťovala výrobu Tony Hawk Pro Skater 2 a 3 pro PC a Mac, a toto má být jejich první licence od Activision.

Samozřejmě, že hlavním cílem vývojářů z Beenoxu při portování hry na PC nebo Mac je hlavně kvalita. V tomto ohledu by tvůrci nechtěli fanoušky titulu nijak zklamat a tak se prý snaží, seč jim síly stačí. Vedle základních vlastností hry, které obsahuje konzolová verze Tony Hawk Pro Skater 4 (vylepšený Career mód, nová kouzla a triky s "okolečkovaným prknem", obzvlášť dobrý editor, možnost hraní online s několika novými herními módy a 14 postav), by měly být verze pro PC a Mac vybaveny rovněž nějakými specialitkami. O jaké konkrétně jde, Aspyr Media zatím neprozradili, ale ujistili, že se nyní tyto záležitosti projednávají s Neversoftem a Activision.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Co se týče grafické stránky hry, budete odkázáni na možnosti svého PC či Maca. Narozdíl od konzolí bude možné grafické vlastnosti Tony Hawk Pro Skater 4 nastavit, jak to bude potřeba. Aspyr Media se zároveň snaží využít výhod moderních grafických karet, přičemž ale stále dávají pozor, aby i hráč na průměrné sestavě měl šanci na skvělý zážitek. K dispozici bude také multiplayer, ve kterém se mohou do sytosti vyřádit majitelé obou platforem bez ohledu, kterou z nich zrovna vlastní. Dema pro PC i Mac byste se měli dočkat již brzy a vydání plných verzí je přitom naplánováno na přelom května a června.

zdroj: HomeLAN

korgull

Nejnovější články