Video z DLC Stellaris: Leviathans předvádí gigantická vesmírná stvoření a obchodování
zdroj: tisková zpráva

Video z DLC Stellaris: Leviathans předvádí gigantická vesmírná stvoření a obchodování

17. 10. 2016 19:30 | Preview | autor: Adam Homola |

DLC Leviathans pro sci-fi strategii Stellaris vyjde už 20. října a tvůrci se na poslední chvíli před vydáním snaží názorně ukázat, co vlastně nabídne - v prvé řadě rozšířené prozkoumávání a nabobtnání střední fáze hry.

Jak už napovědělo minulé video a název DLC, Leviathans přidá do hry gigantická stvoření, jejichž původ je stejně neznámý, jako jejich motivace. Můžete s nimi bojovat, nebo je naopak jen zkoumat. Mírová cesta vás při tom může navést k novým technologiím a velkým pokladům, proto byste se s obřími stvořenými nemuseli pustit do křížku, když to nebude situace vyloženě vyžadovat.

Enklávy jsou dalším novým prvkem, který vývojáři na videu představují. V těchto nezávislých stanovištích najdete obchodníky a umělce ochotné uzavírat všelijaké obchody. Můžete s nimi vyměňovat suroviny, kupovat si informace o různých aspektech galaxie, nebo si jen nechat vyhotovit umělecké dílo pro vás a vaše impérium.

zdroj: Archiv

Další zásadní novinkou v Leviathans jsou střety impérií ve War in Heaven. Můžete si vybrat, na čí stranu se přidáte, nebo jestli (s)prostě zaútočíte na obě válčící impéria najednou a budete tak z jejich konfliktu sami těžit.

DLC Stellaris: Leviathans vyjde 20. října a v současné chvíli si ho můžete za 10 euro předobjednat v obchodě Paradox Interactive.

Nejnovější články