Video z Tales from the Borderlands představuje zápletku a hlavní "hrdiny"
zdroj: tisková zpráva

Video z Tales from the Borderlands představuje zápletku a hlavní "hrdiny"

14. 11. 2014 10:30 | Preview | autor: Adam Homola |

Telltale Games jsou příkladní herní ševci, co se drží svého kopyta. Rozšiřují záběr značek, ale forma jejich her zůstává víceméně stejná, což platí třeba o Tales from the Borderlands. Od oznámení hry zhruba před rokem z ní tvůrci nic moc neukázali a červnová upoutávka rovněž nebyla nějak extra sdílná. Jenže vydání první epizody se mílovými kroky blíží a vývojáři proto konečně přispěchali s konkrétními informacemi a přibalili k nim i hezké video.

Na Pandoru se v trochu jiném formátu podíváme ještě letos. První epizoda s názvem Zer0 Sum vyjde "brzy" a čtyři další epizody ji budou následovat v dalších měsících. V Tales from the Borderlands se hlavní role ujme Rhys, kterého dabuje defaultní videoherní hlas Troy Baker. Rhys ale na všechno ale není sám, k ruce má druhou hlavní postavu, podvodnici Fionu (Laura Bailey). Ve vedlejších rolích pak uvidíte a uslyšíte Handsome Jacka (Dameon Clarke), Vaughna (Chris Hardwick) nebo třeba Augusta (Nolan North).

Ambice Rhyse nejsou rozhodně malé - chce se stát druhým Handsome Jackem a trailer napoví, jak k tomu přistoupí. Z Rhyse se stane něco jako údržbář a jeho cesta k cíli bude trnitá. Nejprve se ale musí proti své vůli spojit s Fionou a pokusit se získat peníze, o kterých si myslí, že jim patří.

Po cestě za penězi a hlavním cílem narazíte na spoustu známých lokací, postav a nechybí pochopitelně ani specifický Borderlands humor. Pokud jste se ho ještě v Borderlands: The Pre-Sequel nepřejedli, dočkáte se ho tady vrchovatě.

Cena Tales from the Borderlands není také nijak překvapivá. Na konzolích si lze zakoupit každou epizodu zvlášť za cenu 5 dolarů a season pass vás vyjde na 20 dolarů. Na PC a Mac by měl season pass stát 25 dolarů.

Nejnovější články