Vychází PC verze Burnout Paradise Remastered, zatím jen pro předplatitele Origin Access
zdroj: tisková zpráva

Vychází PC verze Burnout Paradise Remastered, zatím jen pro předplatitele Origin Access

17. 8. 2018 16:45 | Preview | autor: Adam Homola |

Remasterovaná verze výborného Burnout Paradise vyšla na PlayStation 4 a Xbox One už v březnu letošního roku. PC verze byla oznámená, ale až dodnes o ní nebylo ani vidu, ani slechu. Tomu je teď naštěstí konec a moderní verzi jedné z nejlepších her minulé generace si můžete ode dneška zahrát už i na PC.

Zatím to tedy platí jen v rámci Origin Access a Origin Access Premier, ale na „plnohodnotné“ vydání PC verze nebudeme muset dlouho čekat. Hra bude na Originu ke koupi už příští týden, konkrétně 21. srpna.

EA společně s vydáním hry pro předplatitele výše zmíněných programů zveřejnila také minimální hardwarové nároky, které jsou následující:

Operační systém: Windows 7 64-bit, Windows 8.1 64-bit nebo Windows 10 64-bit
Procesor: Intel i3 2120 na 3.3GHz, nebo Phenom II X4 965 na 3.40GHz
Grafická karta: NVidia GT 450, nebo ATI Radeon HD 5750
Paměť: 4 GB
DirectX: 11
Disk: 8 GB volného místa

zdroj: Vlastní

Burnout Paradise Remastered jinak nenabízí nic víc než to, co jste mohli najít před několika měsíci na konzolích. V jádru jde pořád o stejnou hru, jen nyní dofouknutou i o obsah vydaný dříve formou DLC, a celé to můžete hrát ve 4K.

Forza Horizon 4 se sice blíží a Burnout Paradise zestárl, ale zestárl velmi mírně, s grácií, a pořád jde o výbornou závodní hru, která má co nabídnout i dnešním hráčům. Obzvláště v době, kdy je o opravdu špičkové tříáčkové závodní arkády nouze.

Na Games jsme konzolovou verzi Burnout Paradise Remastered nerecenzovali, ale PS4 verze se může na Metacritic pochlubit Metascore 82 (na základě 39 recenzí). Jde tak hezky vidět, jak nadčasový design se tehdy Criterion Games povedl.

Nejnovější články