Vychází první epizoda adventury The Council, kde na vašich rozhodnutích opravdu záleží
zdroj: tisková zpráva

Vychází první epizoda adventury The Council, kde na vašich rozhodnutích opravdu záleží

15. 3. 2018 9:00 | Preview | autor: Adam Homola |

The Council má nemalé ambice a s tím jsou spojená ještě větší očekávání. Zatím se ale zdá, že ambiciózní plány tvůrců ze studia Big Bad Wolf vyšly a my tu máme čest se solidní hrou. Respektive s první epizodou rozjíždějící se pětidílné série, která by měla v celé své šíři vyjít ještě během letošního roku. Epizoda nese přízvisko The Mad Ones a je k mání na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Dle odvážných slov vývojářů jde o epizodickou adventuru ve které tentokrát opravdu záleží na vašich rozhodnutí a všechny vaše činy v dialozích i mimo ně jsou skutečně permanentní. Jak přesně se to liší od rozhodnutí známých z her od Telltale se můžete přesvědčit za 30 eur (cena za celou hru) sami.

The Council je hlavním hrdinou Louis de Richet a to i když je zrovna obklopen ostatními. Richet se totiž ocitne na soukromém ostrově Lorda Mortimera, kde se to jen hemží zajímavými osobnostmi, s Georgem Washingtonem a Naopoleonem Bonaparte v čele.

zdroj: Cinemart

Vy si na ostrov ale nejdete nechat od známých osobností podepisovat plakáty. Ztratila se tam vaše matka a musíte přijít celému tajemství jejího zmizení na kloub dřív, než bude pozdě. Každá z unikátních postav má přitom své vlastní skryté motivace a přání a je na vás, abyste to všechno rozklíčovali.

K tomu vám dopomůže zdejší systém Social Influence, unikátně pojaté rozhovory a neméně zajímavě zpracované souboje, o kterých už psal nedávno Patrik. V The Council můžete řešit téměř všechno různý i způsoby, a i když máte doslova nůž na krku, neznamená to ještě, že budete mít za chvíli hlavu na podlaze.

Epizod bude celkem pět, ke všem se dostanete koupí celé hry za 30 eur a tvůrci slibují, že ty další budou vycházet pravidelně a všech se dočkáme ještě letos.

Nejnovější články