Vychází první epizoda nového King's Quest, podívejte se jak vypadá
zdroj: tisková zpráva

Vychází první epizoda nového King's Quest, podívejte se jak vypadá

29. 7. 2015 13:19 | Preview | autor: Adam Homola |

Po dlouhém čekání a ne zas tak dlouhém vývoji se legendární adventura konečně vrátila. Nový King's Quest totiž dnes vychází na PC, Xbox One a X360 a zítra by se měla hra objevit na PlayStation 4 a PlayStation 3. Pořídit si ji můžete pouze skrze digitální distribuci a jak si možná pamatujete z předchozích zpráv, jde o epizodickou hru. Epizod bude pět a momentálně je k dispozici A Knight to Remember, která celý nový příběh startuje.

Pokud vývojářům z The Odd Gentlemen věříte, můžete si pořídit rovnou King's Quest: The Complete Collection. V ní najdete všech pět epizod, plus navíc ještě exkluzivní hratelný příběhový epilog. Exkluzivní proto, že se k němu, alespoň podle zatím dostupných informací, nijak nedostanete. Jestliže si tedy koupíte pouze epizodu A Knight to Remember a bude se vám líbit, můžete si přikoupit season pass.

zdroj: Falcon

Díky němu pak dostanete všechny zbývající epizody v momentě, kdy vyjdou, ale už nedostanete onen epilog. Ten je jen a pouze pro majitele King's Quest: The Complete Collection. Druhá epizoda by měla vyjít ještě letos, ale datum vydání zatím není známé. Nicméně rozvrh, kterým se většinou řídí Telltale, kdy nové epizody vychází v rozmezí jednoho až dvou měsíců, se tady asi konat nebude. Poslední epizody King's Questu mají vyjít až někdy v průběhu příštího roku.

"Dnešek značí nový začátek a to jak pro ty, kteří na původních King's Quest hrách od Roberty Williams a Sierry vyrostli, tak pro všechny, kteří se do Daventry podívají poprvé. Doufáme, že jsme vytvořili něco, co bude všem připadat unikátní, zatímco my otočíme pomyslný list v legendě o Grahamovi," napsal v tiskové zprávě Matt Korba, prezident a kreativní šéf vývojářského studia The Odd Gentlemen.

Nejnovější články