Vydání druhé epizody Dreamfall Chapters neznají ani tvůrci, ale všechno jde dle plánu
zdroj: tisková zpráva

Vydání druhé epizody Dreamfall Chapters neznají ani tvůrci, ale všechno jde dle plánu

19. 12. 2014 16:19 | Preview | autor: Adam Homola |

Fanoušci klasických adventur dostali nedávno první dávku příběhu od Ragnara Tørnquista v podobě Dreamfall Chapters Book One: Reborn a bedlivě očekávají pokračování. Datum vydání Dreamfall Chapters Book Two: Rebels je ale pořád v nedohlednu a oznámení termínu vydání se jen tak nedočkáme. Vývojáři nechtějí nic oznamovat s velkým předstihem, pochlubí se až zhruba 8 - 10 dnů před vydáním.

A jestli stihnou tvůrci leden, únor nebo se dočkáme až v březnu, zatím nevíme. A možná to neví ani oni. Vývoj podle nich sice jede přesně podle interního rozvrhu, ale kdo ví, co se může ještě pokazit a zahýbat s datem vydání Dreamfall Chapters Book Two: Rebels.

"Důvod je ten, že prostě chceme Book Two věnovat všechen čas, který potřebuje, aby z toho byla ta nejlepší možná epizoda. Předčasným oznámením data vydání bychom se dostali do situace, kdy bychom museli buď vydat něco, s čím nejsem stoprocentně spokojení, nebo by došlo na posun vydání. Ani jedna z možností při tom není zrovna ideální," napsali vývojáři v emailu backerům.

Dreamfall Chapters: Book Two zdroj: tisková zpráva

Mezitím se tedy vývojáři soustředí na dodržování interního rozvrhu a až nastane pravý čas, dozvíme se datum i my. Dříve jak dva týdny před vydáním to ale nebude. Pustili tedy ven alespoň několik nových obrázků, na které se můžete podívat v galerii, a zároveň s tím se těšit na příští týden - měli by zveřejnit menší update, tematicky spojený se svátky.

Nejnovější články