Vylepšená verze The Last of Us vyjde na PS4 na konci července
zdroj: tisková zpráva

Vylepšená verze The Last of Us vyjde na PS4 na konci července

11. 6. 2014 18:45 | Preview | autor: Adam Homola |

Obrovský kritický i komerční úspěch, kterému se The Last of Us těšilo, se nové remasterované edici už nepodaří zopakovat. Jednoduše proto, že hru už skoro všichni mají a znají. Nováčci a čerství majitelé PlayStation 4 si ale mohou zatím poslední hru Naughty Dog zahrát v přežehlené verzi na své konzoli už brzy - The Last of Us Remastered vyjde 30. července.

Sony datum vydání oznámila na své tiskové konferenci na E3 a vydala při této příležitosti i fungl nový trailer. Ten je ale prošpikovaný spoilery natolik, že pokud jste hru ještě nehráli, nebo ji máte teprve rozehranou, raději se na něj nedívejte. Lidem The Last of Us nepolíbeným spoilery zase tak moc neřeknou, ale i tak to od studia není pěkné narvat trailer hromadou spoilerů.

zdroj: Archiv

Připomeňme, že remasterovaná verze The Last of Us bude obsahovat celou hru i se všemi stahovatelnými přídavky (singleplayerovými i multiplayerovými) a na PS4 poběží v 1080p. Kochat se půjde také vyšším rozlišením modelů postav, vylepšenými stíny, osvětlením, texturami apod.

Nejnovější články