Vyšla sedmá epizoda Minecraft: Story Mode s podtitulem Access Denied
zdroj: tisková zpráva

Vyšla sedmá epizoda Minecraft: Story Mode s podtitulem Access Denied

27. 7. 2016 16:40 | Preview | autor: Adam Homola |

Dříve anoncované datum vydání sedmé epizody Minecraft: Story Mode Telltale nijak neposunuli, tudíž je od včerejšího dne na pultech digitálních obchodů předposlední díl série s podtitulem Access Denied. Tedy za předpokladu, že nedojde k druhému prodloužení série. Už dříve se totiž z původně pětidílné hry stala osmidílná.

Za to může přídavek ve formě Adventure Passu, který vás vyjde na 15 eur a obsahuje epizody šest, sedm a osm. Osmička tak na své vydání teprve čeká, ale sedmou epizodu si už můžete sáhnout a zahrát. Můžete si ji přitom pořídit i samostatně, což sice nedává mnoho smyslu, ale za pět eur zde tato možnost je. Jedinou podmínkou je vlastnictví alespoň první epizody Minecraft: Story Mode.

Minecraft: Story Mode - A Telltale Games Series - Episode 7: Access Denied pokračuje v cestě hlavního hrdiny/hrdinky portálem, kde se dostane do podivné země. V ní vládne zlý myslící stroj PAMA, který chce všechny zotročit. Vaším úkolem je tak stroj porazit a osvobodit zotročenou populaci.

Sedmou epizodu si můžete stáhnout na PC, Mac, PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360 a kompatibilní zařízení s operačním systémem iOS a Android.

zdroj: Archiv

Nejnovější články