Vývojáři American Truck Simulator nechtějí uspěchat vydání aktualizací
zdroj: tisková zpráva

Vývojáři American Truck Simulator nechtějí uspěchat vydání aktualizací

1. 4. 2016 18:48 | Preview | autor: Adam Homola |

Čeští vývojáři ze studia SCS Software oznámili, že na nové updaty do nedávno vydaného American Truck Simulator si ještě počkáme. Konkrétně jde o update 1.2 pro ATS a update 1.23 pro Euro Truck Simulator 2. Jako malou náplast na další čekání nabízí tvůrci alespoň čtyři nové obrázky z chystaného rozšíření Arizona do ATS.

SCS Software na svém blogu uvedli, že při každém testování patchů a updatů ve fázi otevřené bety doufají, že jde jen o formalitu a aktualizace půjde rychle vydat. To se bohužel u výše zmíněných updatů nestalo a tak si musí i po dvou týdnech ve stavu otevřené bety pobýt ještě o něco déle. Tvůrci prý totiž nechtějí obětovat kvalitu a řádné testování za rychlejší vydání.

Mezitím nabízí alespoň čtyři obrázky z chystaného DLC Arizona. To zanedlouho rozšíří počet tras American Truck Simulator a nebude vás nic stát. Fanoušci původní hry na obrázcích poznají nová počítačem řízená vozidla, cesty, křižovatky a samozřejmě nové prostředí Arizony.

American Truck Simulator vyšel v lednu tohoto roku a právě nedostatek obsahu, který bude částečně řešit Arizona, je prakticky jedinou pihou na kráse. Více se už můžete dočíst v recenzi, ze které si hra odnesla sedmičku. Nenechte si ujít ani GamesPlay, ve kterém jsme se jeli podívat přímo k vývojářům do studia a zahráli si ATS tak, jak se k ní asi ne každý dostane.

American Truck Simulator zdroj: tisková zpráva

American Truck Simulator zdroj: tisková zpráva

American Truck Simulator zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články