Vyzkoušejte si Mass Effect: Andromeda v desetihodinovém demu
zdroj: tisková zpráva

Vyzkoušejte si Mass Effect: Andromeda v desetihodinovém demu

15. 7. 2017 14:17 | Preview | autor: Adam Homola |

Mass Effect: Andromeda dopadla, jak dopadla a singleplayerové DLC, nebo snad další díl, jen tak nebudou. To ale pořád nic nemění na tom, že vývojáři hru, která není vůbec špatná, pořád opravují. A nejspíš by rádi přesvědčili všechny skeptiky a hráče, kteří se nechali lavinou vtipných gifů odradit. Proto připravili desetihodinový trial, nebo demoverzi chcete-li, a to na všechny platformy.

Silné i slabé stránky Andromedy si tak můžete vyzkoušet zdarma na PC, PlayStation 4, Xboxu One a bude vás to stát jen váš čas. Pokud by vám hra na základě prvních deseti hodin přišla fajn a na konci trialu byste si ji koupili, přenese se veškerý váš postup i do plné verze.

V demu si v rámci deseti hodin můžete vyzkoušet singleplayer (pouze první planetu Eos) a nechybí ani multiplayer. Za připomenutí stojí, že aktuální desetihodinové demo je v podstatě podobné (ne-li stejné) tomu, co mají k dispozici předplatitelé služby EA Access a Origin Access. Ti si mohli Mass Effect: Andromeda vyzkoušet už před časem, ovšem pouze v rámci svých předplatných, zatímco nyní si mohou zahrát všichni.

zdroj: Archiv

Odkaz na stažení dema najdete na produktové stránce hry na Originu, na stránce hry na PlayStation Store a nakonec i na příslušné stránce na Microsoft Store. Andromeda vyšla letos v březnu, a i když se hra obecně vzato povedla, nedokázala v drsné konkurenci jiných výborných her obstát.

Fanoušky původní trilogie spíše zklamala, nemluvě o spoustě technických problémů v čele s místy otřesnými animacemi tváří a pohybu postav. V recenzi na Games dal Honza Vrobel Andromedě sedmičku s tím, že hra má sice dobrý soubojový systém, ale taky hloupý příběh a nenápadité postavy.

Bohužel pro EA nešlo ani o žádný velký komerční hit, a tak vydavatel vývojářský tým údajně převážně rozpustil mezi jiné projekty, zastavil práce na neoznámených singleplayerových DLC a celou značku uložil k ledu. V rámci BioWare pak v jiném studiu vzniká, za přispění některých tvůrců původních Mass Effectů, nedávno oznámená multiplayerová akce Anthem.

Nejnovější články