Vyzkoušejte si zadarmo pirátskou onlineovku Sea of Thieves
zdroj: tisková zpráva

Vyzkoušejte si zadarmo pirátskou onlineovku Sea of Thieves

24. 11. 2017 10:42 | Preview | autor: Adam Homola |

Pirátská online akce Sea of Thieves vyjde někdy v prvních měsících příštího roku, ale zahrát si můžete už zanedlouho. Vývojáři ze studia Rare mají hru ve stavu technického alfatestu už skoro rok a k této příležitosti se rozhodli otevřít dveře všem. Tedy všem, kteří se do 1. prosince přihlásí do jejich Insider Programme.

Pokud to ode dneška do začátku prosince stihnete, přizvou vás vývojáři k dalšímu testovacímu hraní automaticky. Nemusíte nic platit nebo dělat něco nestandardního. Vzhledem k blížícímu se vydání to můžete považovat za jakousi otevřenou betu, nebo možná demo.

Nicméně je potřeba zdůraznit, že vedle účtu na Xbox Live je pro účast v Insider Programme podmínkou dosažení 18 let a podepsání NDA – to vás zavazuje mimo jiné k zákazu streamování či natáčení videí obecně. Podle tvůrců ještě není hra na YouTube a Twitch připravena a pořád by mělo jít hlavně o testování, nikoliv o propagaci.

zdroj: Archiv

Nadcházející testování tak bude nejen to zdaleka největší co do počtu hráčů, ale nabídne i největší kus hry. Ta se během necelého roku v technické alfě posunula, nabobtnala o nové funkce, prvky a obsah, který všichni uvidíme po vydání plné verze. Jen tak pro zajímavost: v první vlně technické alfy bylo něco kolem tisícovky hráčů, zatímco v těch posledních šlo už o dvě stě tisíc hráčů.

Zájemci o účast v Insider Programme nechť ještě kliknou na důležité FAQ plné všech potřebných detailů. Ostatní se mohou alespoň podívat na přiložený trailer, který chaoticky, rychle a možná trochu neuhlazeně rekapituluje všechno, co ve hře budete moci dělat. Plná verze Sea of Thieves vyjde na začátku příštího roku pro PC a Xbox One.

Nejnovější články