World of Warcraft: Legion představuje novinky skrze videa i povídky
zdroj: tisková zpráva

World of Warcraft: Legion představuje novinky skrze videa i povídky

2. 8. 2016 14:48 | Preview | autor: Adam Homola |

Menší rekapitulace před vydáním velké hry nikdy neuškodí a právě na to se svými novými audiovizuálními materiály myslí Blizzard. Jeho v pořadí už šestý datadisk pro World of Warcraft, s podtitulem Legion, vyjde na konci měsíce. Vývojáři plánují velkou prezentaci na Gamescom, ale pro všechny, kteří se tam nedostanou, je nyní k dispozici pořádná porce příběhového materiálu.

Všemu vévodí nové, šest a půl minuty dlouhé video, které vám shrne všechno, co byste měli o hře vědět. World of Warcraft: Legion bude totiž další velký datadisk, který zvýší maximální možný level a hlavně přidá spoustu nového obsahu v čele s novým kontinentem The Broken Isles, který je epicentrem invaze démonů.

Na The Broken Isles najdete hluboké lesy, obrovské hory, města nočních elfů, ale také nebezpečná monstra a také samotnou armádu Legionu. Postavit se jí můžete s novým povoláním Demon Hunter. Pokud jste si Legion předobjednali, můžete si ho vyzkoušet v rámci jakéhosi early accessu už od 9. srpna, jak Blizzard oznámil.

zdroj: Archiv

Mezi další velké novinky patří možnost vyrobit si vlastní artefakt, nový systém pro PvP Honor, Class Halls, World Quests, nebo followeři v podobě postav známých z minulých her. Vývojáři zase trochu zapracovali i na vzhledu hry, konkrétně na soubojových animacích. World of Warcraft je pořád hra stará téměř dvanáct let a tak byť nemůžeme čekat zázraky, malé krůčky směrem k hezčí podobě přeci jen dělá.

K tomu všemu si samozřejmě připočítejte ještě spoustu dungeonů, několik raidů a měl by z toho vyjít datadisk, který těm předchozím ostudu snad dělat nebude. Zajímavé bude sledovat především jeho dopad na čísla předplatitelů, respektive jestli se Blizzard čísly vůbec pochlubí. Už nějakou dobu totiž konkrétní počet platících hráčů nezveřejňují. Posledním oficiálně zveřejněným číslem bylo 5,6 milionů.

V souvislosti s vydáním World of Warcraft: Legion vydává Blizzard postupně jeden kousek příběhové skládačky za druhým. Komiksy a videa teď doplnila i první audio povídka od Roberta Brookse, jednoho ze scénáristů Blizzardu. První část jeho nové povídky Tomb of Sargeras, s názvem The Fate of Another, si můžete poslechnout na oficiálním webu hry, na Spotify, nebo na iTunes. K dispozici je i textová verze v PDF.

zdroj: Archiv

Příběhu se týká i nové video ze série Harbingers, kdy tentokrát otěže po Gul’danovi přebírá Khadgar. I toho jste mohli vidět v nedávném filmu Warcraft, ovšem zde vypadá výrazně jinak. Khadgar bude v Legion podstatně starší a jinak vypadá i stará známá věž Kharazan.

Jejím obyvatelem byl a v jistém smyslu stále je Medivh, jehož ducha ve videu také uvidíte. Po krátkém dialogu a potyčce dojde Khadgar k závěru, že proti Legionu neobstojí žádný hrdina, ani Strážce.

Proto je potřeba táhnout za jeden provaz, kdy se všichni musí spojit, aby už po několikáté ochránili Azeroth. Jestliže k potenciálním hrdinům patříte, jistě už máte v kalendáři zakroužkované datum 30. srpna, kdy World of Warcraft: Legion vyjde na PC a Mac.

Nejnovější články