World of WarCraft nabídne možnost obnovit smazané postavy
zdroj: tisková zpráva

World of WarCraft nabídne možnost obnovit smazané postavy

26. 9. 2014 16:30 | Preview | autor: Adam Homola |

Smazali jste si někdy omylem postavu, nebo se vám k tomu dostal kamarád a ze srandy či jako pomstu vám smáznul tvrdě vypiplanou postavu? Pak asi znáte ten pocit... Naštěstí pro vás chystá Blizzard jednu velice užitečnou funkci - možnost obnovit si smazanou postavu ve World of WarCraft. Neradujte se ale předčasně, má to několik háčků a pokud jste se už těšili, že si obnovíte pět let smazaného hrdinu, můžete truchlit dál.

Nový systém pro obnovu postav přijde s nadcházejícím obsahovým patchem ještě před vydáním Warlords of Draenor a nepůjde o zpoplatněnou funkci WoWka. Obnovovat budete moct co hrdlo ráčí, ale jen v určitých mantinelech. Postavu, která má nižší než 10 level a Death Knightové, kteří jsou na 55. levelu, neobnovíte vůbec. Postavy mezi 10. a 29. levelm obnovíte jen do 90 dnů od smazání, poté budou navždy ztracené.

Postavy, které máte mezi 30. a 49. levelem půjde obnovit do 120 dnů po smazání. A postavy, které mají level 50 a víc, můžete obnovit kdykoliv, žádné časové omezení na ně neplatí. Posledním háčkem je ještě fakt, že nemůžete obnovovat desítky hrdinů každých pár minut. Možnost jedné obnovy budete moct využít jen jednou za 30 dnů, jak oznámili tvůrci na webu.

Společně s obnovou se vám vrátí samozřejmě i všechny její předměty, gemy, enchanty atd. Nemusíte tedy znovu hledat vaši výbavu, nebo obsah baťůžků. Všechno dostanete tak jako to bylo při smazání a můžete se hned pustit do akce. S obnovou postav se pojí samozřejmě i jména - jakmile hrdinu smažete, Blizzard bude dané jméno po omezenou dobu "rezervovat" pro případné obnovení.

zdroj: Archiv

Pokud si ale mezitím vytvoříte novou postavu se stejným jménem, bude se muset nová postava při obnově té staré přejmenovat, přesunout na jiný server, nebo smazat. Jinak si původního barda neobnovíte. Sice je funkce prošpikovaná různými limity, ale i tak je cokoliv lepší, než absolutní nemožnost se smazáním cokoliv dělat.

Nejnovější články