Yooka-Laylee vykročí po stopách Banjo-Kazooie na začátku příštího roku
zdroj: tisková zpráva

Yooka-Laylee vykročí po stopách Banjo-Kazooie na začátku příštího roku

8. 6. 2016 16:35 | Preview | autor: Adam Homola |

Stará známá dvojka Banjo & Kazooie dostane zanedlouho konkurenci. Playtonic Games chtějí mít z novinky Yooka-Laylee příjemnou akční plošinovku, která bude stát na výrazných a trochu potrhlých hrdinech - chameleonovi jménem Yooka a samičce netopýra Laylee. Právě velmi podobně jako ve zmíněné klasice od Rare, i tady budou hlavními hrdiny dvě zvířátka, která se pohybují v bizarním světě, v tomto případě Hivory Towers, aby zastavili Dr. Quacka, který chce pohltit všechnu literaturu světa a proměnit jí v zisk.

K dispozici budou mít řadu speciálních pohybů, a jak vidíte i na přiloženém videu, vzájemná spolupráce obou postav. Vývojáři z Platonic toho v novém videu z Yooka-Laylee zase tolik neukázali, ale čekat můžete řadu bizarních postaviček jak na vaší straně, tak z řad nepřátel, spousty předmětů, tajné lokace, prostě všechny tradiční propriety tohoto žánru.

Yooka-Laylee měla vyjít už v říjnu letošního roku, ale nakonec se vývojáři, společně s vydavatelem Team17 rozhodli hru odložit na příští rok. Nové datum vydání tak zní první kvartál 2017, kdy se hra objeví na PC, PlayStation 4, Xbox One a WiiU. Yooka-Laylee bude i na E3 a tak, když čas dovolí, se na novou plošinovku půjdeme osobně podívat.

zdroj: Archiv

Nejnovější články