Za 50 Kč vám klaun z Thimbleweed Park vynadá bez cenzury
zdroj: tisková zpráva

Za 50 Kč vám klaun z Thimbleweed Park vynadá bez cenzury

2. 3. 2018 13:54 | Preview | autor: Adam Homola |

S přehnanými sprosťárnami je to přinejmenším ošemetné. V dnes už asi zapomenuté hře Rogue Warrior působí konstantně nadávající Mickey Rourke divně, místy až směšně. Na druhou stranu v případě podobně sprostého klauna jménem Ransome z loňské adventury Thimbleweed Park je to něco jiného a člověk to oko (či ucho) přivře. Pokud si chcete užít všechny ty sprosťárny naplno, připravili pro vás tvůrci jedno obzvláště vypečené DLC.

Vůbec první zpoplatněné DLC do Thimbleweed Park nese název Ransome Unbeeped, stojí jen dvě eura a dělá přesně to, co hlásá v názvu. Extrémně sprostého klauna přestává vypípávat, tudíž si můžete užít všechny jeho hlášky tak, jak je dabér opravdu namluvil.

Jak to vypadá v praxi se můžete podívat v přiloženém traileru, u kterého by si měli ti mladší z vás zacpat uši, nebo raději vypnout zvuk… DLC Ransome Unbeeped vyšlo na Windows, Mac a Linux a v tuto chvíli je dostupné pouze na Steamu a GOG. Podle vývojářů se na další platformy asi jen tak nedostane, prý kvůli ratingům.

Abyste mohli po zakoupení DLC všechny sprosťárny aktivovat, musíte jít do Options – Video a tam zaškrtnout příslušné políčko. To ovšem nezůstane zaškrtnuté navěky, proto tohle nastavení musíte provést po každém zapnutí hry.

zdroj: Archiv

Sluší se také dodat, že odstranění cenzury se týká jen a pouze anglického dabingu, na titulcích se nic nemění. Vývojáři také jasně upozorňují, že od DLC opravdu nemáte čekat nic jiného – nenajdete v něm žádný nový herní obsah, jiné příběhové linie, nové postavy, alternativní konce nebo cokoliv podobného.

Pokud vám tedy není líto těch cca 50 Kč, můžete si sprostého klauna z jedné z nejlepších nových oldschool adventur hezky odcenzurovat.

Nejnovější články