Za Crashovu sestru Coco můžete odehrát celou remasterovanou N. Sane Trilogy
zdroj: tisková zpráva

Za Crashovu sestru Coco můžete odehrát celou remasterovanou N. Sane Trilogy

15. 6. 2017 15:30 | Preview | autor: Adam Homola |

Zřejmě nejoblíbenější herní vačnatec dostane už za pár týdnů posilu. Crash Bandicoot N. Sane Trilogy nabídne první tři hry série v moderním remasterovaném zpracování, ale v každé z nich nemusíte hrát jen za Crashe. Na párty totiž dostala pozvánku i jeho sestra Coco, která si taky prošla menší modernizací.

Coco vládne moderním mobilním telefonem s foťákem a nebojí se ho použít. Nefotí jen selfíčka, ale taky všechno kolem sebe. Telefon je ale pouhou součástí animací a osobnosti Coco - naštěstí pro původní hratelnost nepůjde o nějaký nový herní prvek.

Za Coco můžete hrát ve všech třech hrách, které jsou součástí N. Sane Trilogy – Crash Bandicoot, Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back a Crash Bandicoot 3: Warped. Mezi Crashem a Coco můžete během hraní přepínat, tudíž počáteční výběr Coco neznamená, že byste za ni museli odehrát celou trilogii.

zdroj: Archiv

Oba hrdinové mají navíc svoji vlastní sadu útoků – tam kde má Crash starý známý Body Slam, má Coco útok Double Leg Drop. Oba mají také spoustu nových animací a pohybů. V praxi tak nejde jen o obyčejný remaster, jako spíše o remake, který sice zachovává původní hratelnost a design, ale nebojí se tu a tam inovovat.

Tvůrci například zapracovali na systému ukládání pozic a checkpointech tak, aby byla hra trochu příjemnější pro lidi, kteří Crashe svého času nehráli. Snad všechny pak potěší všemožná vylepšení grafiky, kdy nejde jen o lepší rozlišení, ale o zcela nový systém nasvícení, nové animace, textury, modely, předělané filmečky, nový dabing a na PS4 Pro si zahrajete i v rozlišení 4K.

zdroj: Archiv

Vývojáři zapracovali také na podpoře pro analogové páčky, vylepšili bonusové úrovně a vůbec ladili všemožné detaily, které už z dnešního pohledu působí poněkud zastarale. Crash Bandicoot N. Sane Trilogy vyjde exkluzivně na PlayStation 4 už 30. června.

Nejnovější články