Začíná druhá sezóna For Honor s Šinobim a Centurionem
zdroj: tisková zpráva

Začíná druhá sezóna For Honor s Šinobim a Centurionem

16. 5. 2017 18:12 | Preview | autor: Aleš Smutný |

Jak jsme vás už informovali, druhá sezóna bojovky For Honor začne i se dvěma novými hrdiny a dvěma mapami. Počínaje dneškem dostanou všichni, kdo si koupili season pass jak Šinobiho, tak Centuriona a pro ostatní se otevře možnost koupit si je za 15 tisíc kousků oceli 23. května. Ubisoft zároveň blíže vysvětlil, v čem budou spočívat triky samurajského zabijáka a hybridního hrdiny pro Rytíře.

Jak se čekalo, Šinobi je rychlý, hbitý a moc toho nevydrží. Nicméně, je zjevné, že hraní za něj bude vyžadovat hodně šikovnosti, ovšem pak bude efektivní a hádám, že i frustrující. V první řadě má k dispozici klasickou kusarigama, tedy srp spojený s řetězem, který dokáže používat na velkou vzdálenost a má tak nejdelší dosah ze všech hrdinů.

Šinobi navíc má v repertoáru několik speciálních pohybů. Backflip mu umožňuje dostat se z dosahu nepřítele, případně se rychle přiblížit pomoci kotoulu vpřed a super sprintu. Dokonce dokáže zrušit dodge, což se hodí především v duelech, kde záleží na každém drobném pohybu a fintě. Nicméně, jak už bylo řečeno, nemá moc zdraví a jen velmi obtížně používá defenzivní countery, takže je lepší být pořád v pohybu a mimo dosah, než se snažit v jedné pozici vydržet protivníkův nátlak.

zdroj: Archiv

Centurion, označovaný za hybridního hrdinu, je de facto jeho opak. Se svým gladiem má jen krátký dosah a tak se musí dostat skoro až k nepříteli. Specializuje se na útoky, které buď protivníkovu obranu obchází, nebo mu vyčerpávají staminu. Jakmile se k soupeři dostanete, můžete je vyvést z rovnováhy a zaútočit buď postupně nabíjeným silným útokem a nebo útokem ze skoku. Proti Centurionovi se prostě budete chtít držet na distanc a rozhodně se nevyplatí odkrýt, protože vás může zahltit komby na krátko a nechat jen bezmocně se potácet bez možnosti zareagovat.

Druhá sezóna vychází i s masivním updatem, který především překopává systém vybavení. Odstraňuje některé zbytečné a nedůležité vlastnosti, které vybavení ovlivňovala (ale vlastně jste z toho nic neměli) a zároveň limituje některé statistiky, díky kterým vznikaly přehnaně silné specializované buildy. Navíc by nová grafika měla pomoci při porovnávání dvou kusů vybavení. Také se objevuje nová rarita vybavení – Epic, která má maximální skóre od 108 do 144. Menší úpravy čekají i mapu pro Faction War, kde se objeví devět nových teritorií, o něž budete bojovat.

zdroj: Archiv

Nejnovější články