Zahrajte si tu nejlepší mapu z nového Hitmana úplně zadarmo
zdroj: tisková zpráva

Zahrajte si tu nejlepší mapu z nového Hitmana úplně zadarmo

21. 3. 2018 17:30 | Preview | autor: Adam Homola |

Chtěli byste si vyzkoušet Hitmana, přesněji řečeno jeho nejlepší úroveň a nechce se vám platit? Právě na vás vývojáři z IO Interactive mysleli a oznámili vydání Hitman Spring Pack. Na tvůrce jde očividně jaro, a tak si řekli, že budou svoji nejlepší úroveň z povedeného Hitmana rozdávat zadarmo.

Hitman Spring Pack je dostupný úplně zadarmo pro kohokoliv na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Balíček obsahuje kompletní lokaci Sapienza, tedy 2. epizodu, a to se vším, co k ní patří. Dostanete tedy příběhovou misi World of Tomorrow, dvě desítky úrovní Mastery včetně zbraní a předmětů, které si skrze ně můžete odemknout, jak oznámili tvůrci na webu.

Nechybí ani přes 100 výzev, 7 trofejí/achievementů, všechny Escalation Contracts, Challenge Packs a Featured Contracts, které kdy tvůrci pro Sapienzu vydali. Kdykoliv bude navíc aktivní libovolný Elusive Target zasazený do Sapienzy, budete mít k němu přístup.

Hitman Spring Pack je k mání od dnešního dne a zadarmo bude dostupný do 3. dubna. Na jeho stažení tak máte necelé dva týdny, proto neváhejte a berte, odkud IOI dávají. Po 3. dubnu vám vývojáři balíček z disku samozřejmě nevymažou. Spring Pack vám zůstane napořád a pokud se rozhodnete zakoupit plnou hru, přenese se vám do ní veškerý dosažený postup.

zdroj: Cinemart

Vývojáři přitom v přiloženém krátkém traileru na Spring Pack zbytečně nepřehání – jakkoliv je to vždycky subjektivní, Sapienza je opravdu považována (možná ještě společně s Paříží…) za nejlepší mapu aktuálního Hitmana. Který je navíc povedený sám o sobě, tudíž neváhejte a pokud jste nového Hitmana pořád nehráli, chybu rychle napravte.

Právě v Sapienze jsme také začali náš stále běžící longplayeový Hitman Challenge, kdy se s Vaškem předháníme v kreativních způsobech zabití na bázi losu z Hitman Roulette. Naposledy jsme navštívili Colorado a v pondělí se podíváme na poslední příběhovou mapu, Hokkaido.

Nejnovější články