Zahrajte si zadarmo Rainbow Six Siege, které brzo čeká další nový obsah
zdroj: tisková zpráva

Zahrajte si zadarmo Rainbow Six Siege, které brzo čeká další nový obsah

15. 11. 2017 14:55 | Preview | autor: Adam Homola |

Oblíbená a stále rostoucí online akce Rainbow Six Siege zase v popularitě nejspíš trochu poskočí. Ubisoft si totiž připravil další bezplatný víkend, který poběží od 15. do 19. listopadu spolu se slevovou akcí, a zároveň se ještě chystá oznámit detaily nadcházejícího DLC Operation White Noise.

Jakýkoliv progres během bezplatného víkendu se vám následně převede i do plné hry. Bezplatný víkend začne s předstihem několika hodin na Xboxu One, kde zase ale není dostupný preload. Ten je k mání jen na PC a PlayStation 4 a preloadovat můžete vesele už teď.

Samotná možnost hraní pak začne zítra, 16. listopadu, a skončí v neděli 19. listopadu (na PS4 až v pondělí 20. listopadu). U konzolí musíte počítat samozřejmě i s potřebou mít aktivní účet na PlayStation Plus či Xbox Live Gold, jinak si nezahrajete.

Vývojáři nebudou během bezplatného víkendu dělat mezi hráči žádné rozdíly, tudíž můžete hrát klidně s kamarádem, který už Rainbow Six Siege má, nebo i s někým, kdo hru třeba jako vy jen zkouší. Servery budou otevřené pro všechny.

Pro pořádek se sluší dodat, že během bezplatného víkendu si budete moci vyzkoušet kompletně celou hru včetně všech map, módů, operátorů apod. Nepůjde tak o Starter Edition nebo jakkoliv jinak omezenou verzi hry.

zdroj: Archiv

Od 15. do 20. listopadu je Rainbow Six Siege na Xboxu One k mání také ve slevové akci, kdy můžete hru pořídit o 60 procent levněji. Na PlayStation 4 tahle akce trvá o jeden den déle a jde taktéž o šedesátiprocentní slevu, zatímco na PC jsme zpátky v časovém rozmezí 15.-20. listopadu a „jen“ na padesátiprocentní slevě.

Pozitivní zprávu mají vývojáři také pro stávající majitele hry – chystá se totiž nové obsahové DLC jménem Operation White Noise, které bude součástí Year 2 Season 4. Na testovacím serveru bude pro PC verzi hry dostupný nový obsah už od 20. listopadu.

Tvůrci toho o něm zatím moc neprozradili, ale víme, že se můžete těšit na novou mapu a tři nové operátory: dva jihokorejské a jednoho polského. O další detaily k Operation White Noise se tvůrci podělí příští týden.

Nejnovější články