Zajímavý český projekt Dark Train zastavil v Greenlightu a čeká na váš hlas
zdroj: tisková zpráva

Zajímavý český projekt Dark Train zastavil v Greenlightu a čeká na váš hlas

12. 11. 2015 18:45 | Preview | autor: Adam Homola |

Netradiční české dobrodružství Dark Train tvůrci z Paperash představili zhruba před rokem, a přestože o svém výtvoru dávali průběžně vědět, učinili jeden z významných milníků vývoje právě nyní - spustili kampaň na Steam Greenlight, aby povědomí o hře rozšířili i za hranice naší země. Neznamená to však, že je v tom nemůžete podpořit. Případný zájem o hru můžete projevit virtuálním palcem nahoru právě na této stránce - dáte tím tvůrcům najevo, že jejich počínání má smysl. Dark Train je totiž zajímavá hra nejenom svým základním konceptem, ale též vizuální stránkou, která má původ v ručně vyřezávaných papírových modelech.

Ručně připravené modely tvůrci následně digitalizovali a nasázeli do hry. Ale o procesu tvorby grafiky, stejně jako o dalších aspektech hry jsme už psali v minulosti. Za připomenutí ovšem stojí, že Dark Train sice bude obsahovat akční pasáže, ale primárně půjde hlavně o příběhové dobrodružství, odehrávající se ve velmi specifickém vlaku.

zdroj: Archiv

Atmosféra ve hře zrovna pozitivní nebude, stejně jako nemá jít o hru pro sváteční hráče, byť to tak může i z aktuálního videa působit. Pokud všechno půjde podle plánu, měl by Dark Train vyjít ve třetím kvartálu příštího roku.

Tvůrci neplánují early access, ale zvažují vydání hratelného dema nebo možné spuštění crowdfundingové kampaně. Ani jedno však není jisté, takže zatím můžete dát hře na Greenlightu palec nahoru a čekat na další vývoj - hry i situace.

Nejnovější články