Zajímavý mod přidává do System Shock 2 nový quest s nádechem Bioshock Infinite
zdroj: tisková zpráva

Zajímavý mod přidává do System Shock 2 nový quest s nádechem Bioshock Infinite

6. 6. 2014 13:05 | Preview | autor: Adam Homola |

Spojení starých a nových her v podobě modifikací jsou mezi fanoušky populární. Podívejte se na zájem, kterému se u hráčů těší třeba předělávka TES: Morrowind ve Skyrim enginu. Podobně zajímavá je ale i kombinace System Shock 2 a Bioshock Infinite s názvem System Shock Infinite, která do SS2 přidává novou kampaň. Modifikace není nejnovější, první verze vyšla už v únoru, ale před pár dny vyfasovala nový patch s kompletně přepracovanými animacemi NPC postav.

System Shock Infinite přináší The Quest for Identity, který začne po porážce Shodan. Goggles půjde po svých ztracených vzpomínkách, v čemž mu bude pomáhat "tajemný společník" - stará známá Marie Delacroix. Ta se v SSI ujme role, která tak trochu připomíná roli Elizabeth z Bishock Inifinite. Není to ale jediné pojítko - dojde i na hrátky s časem nebo tears, skrze které lze narušit současnost.

Nové postavy jsou v modu dokonce i nadabované, o což se postarali fanoušci. Tvůrci modu si také uvědomují, že dnešní hráči už jsou jednodušší obtížností aktuálních her příliš zmlsaní, a tak si do SSI můžete stáhnout addon, který přidá obtížnost easy.

Sedm a půl minuty dlouhé video z modifikace znalcům napoví víc a pokud se chcete znovu vrátit do System Shock 2, ovšem v trochu jiném kontextu a podmínkách, můžete po modu sáhnout kde jinde, než na ModDB. Nová kampaň do SS2 se přeci jen tak neodmítá.

Je také fajn, že System Shock Infinite je kompatibilní s mody, které v původní hře vylepšují grafiku a zvuk (například SHTUP a Rebirth), a tak se nemusíte koukat na starou grafiku - novou kampaň si lze i v rámci možností zkrášlit. Na většinu zvídavých dotazů snad odpoví oficiální FAQ a na ModDB se můžete pokochat taky moc pěknými artworky a obrázky přímo ze hry.

Nejnovější články