Žánrově čistá stealth hra Volume vyjde v polovině srpna
zdroj: tisková zpráva

Žánrově čistá stealth hra Volume vyjde v polovině srpna

10. 6. 2015 18:17 | Preview | autor: Adam Homola |

Volume, inspirovaná stealth pasážemi v Metal Gear Solid hrách, se pokusí posunout žánr kupředu už 18. srpna letošního roku. Datum vydání oznámili vývojáři prostřednictvím nového traileru, který navíc slibuje, že hra vyjde v polovině srpna zároveň pro PC, PlayStation 4 a PS Vita.

"Netrpělivě jsme čekali, až vám budeme moct datum vydání oznámit. Teď už tedy víte, kdy hra vyjde, zatímco my horečnatě pracujeme na odstranění všech bugů a na finálním doladění posledních detailů hry," napsal do komentáře pod trailer na YouTube Mike Bithell.

zdroj: Archiv

Bithell se proslavil především hrou Thomas Was Alone, takže má co překonávat. Volume však zatím vypadá natolik dobře, že to snad nebude problém. Připomeňme, že ve hře nemá být žádná klasická akce a stealth bude naprosto klíčový prvek.

Mike Bithell také sází na hráčskou komunitu, která by se měla v ideálním případě chopit úrovní a začít je rozšiřovat, předělávat a vytvářet nové. Volume by tak mohla časem narůst do mnohem větší hry, než s jakou se 18. srpna potkáme.

Nejnovější články