Zbraně a vozidla z Red Faction Guerrilla
zdroj: tisková zpráva

Zbraně a vozidla z Red Faction Guerrilla

12. 3. 2009 13:13 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Dvě verze důlního mecha, přeskakující elektrické výboje i letadla - to vše čeká jen na vás. + OBRÁZKY, TRAILER

Zvětšit zdroj: tisková zpráva S blížícím se vydáním third-person akce Red Faction: Guerrilla se nabízí vhodná příležitost si připomenout, čím se hra hodlá pyšnit. Spolu s novým trailerem totiž vývojáři z Volition vypustili také šestici stylizovaných popisů trojici zbraní a některých vozidel, na něž ve hře narazíte.

Vaším častým společníkem bude přenosná verze těžkonosného děla EDF Gauss Turret. Tahle puška ze sebe bude při vysoké kadenci chrlit magnetické projektily se spoustou výbušné síly, a to tak přesně, že jimi vyhloubíte díru do zdi i z několikametrové vzdálenosti. Z vozidel je dnes již trochu profláklý důlní robot Light Walker, potěší však zjištění, že vedle možnosti jím celkem přesně manévrovat se tenhle stroj honosí jetpackem, který jej vynese několik stop nad zem.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Mnohem zajímavěji vypadá AAX Aircraft vládní strany EDF, na pohled něco mezi vrtulníkem a stíhačkou. Pokud prý jedno spatříte na obloze, máte se dát na útěk, protože tyto hbité letouny se často pohybují ve skupiních, jsou vyzbrojené těžkým kulometem a zachrání vás před nimi jedině blízká raketová věž.

Jako smrtící zbraň se jeví také Grinder, který sice musíte před použitím nejdříve nastartovat, poté ale jeho břitkou municí ve tvaru disků snadno srazíte kteréhokoliv nepřítele. Ještě jistější bude vsednout do kráčejícího Heavy Walkera, kterému cestu zamezí málo co - a dokonce s ním budete moci procházet skrz celé budovy nebo ničit vozidla jediným úderem pěsti. Do třetice všeho dobrého si pak prohlédněte i Arc Welder, zbraň užitečnou především na blízko, protože její elektrické výboje přeskočí z jedné postavy na druhou (a snadno vás tak zbaví nepřátelské převahy).

zdroj: Archiv


Red Faction Guerrilla - březnový trailer

Red Faction Guerrilla vyjde v létě pro PC, Xbox 360 a PS3 - více v našich článcích:

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
Barbaři anarchisté z Red Faction Guerrilla  [8.12.2008 20:20 - levis]
THQ zavírá šest studií a odkládá Red Faction Guerilla  [6.11.2008 09:09 - mart]
Kráčející důlní mech z Red Faction Guerrilla  [16.9.2008 19:19 - levis]
zdroj: IGN & Gamersyde

Nejnovější články