Život hráče v DayZ brzy ohrozí i predátoři z divokých lesů Černarusi
zdroj: tisková zpráva

Život hráče v DayZ brzy ohrozí i predátoři z divokých lesů Černarusi

11. 12. 2015 12:24 | Preview | autor: Aleš Smutný |

Doposud vám v DayZ hrozila smrt z rukou jiných hráčů, zubů zombií, případně jste se z neopatrnosti zamordovali sami. Tvůrci z Bohemia Interactive však hodlají škálu smrtelných nebezpečí rozšířit o divoká zvířata. Jedno z nich, konkrétně vlka, představují záběry následujícího videa, ale dá se očekávat, že agresivních zvířat bude nakonec ve hře víc.

Se svými plány se tvůrci pochlubili v updatu, který specifikuje změny v buildu 0.59. Spolu s jeho vydáním dojde taktéž k tradičnímu výmazu postav, předmětů a serverových dat. Aktuálně se pracuje na novém animačním systému s tím, že je hotová Base a Editor, pracuje se na kostrách pro hráčské postavy, nakažené i zvířata apod. Výčet toho, co je v plánu a co je hotové najdete zde.

Zvířata budou krom nebezpečí i zdrojem čerstvé potravy. Budou mít své denní cykly a návyky, takže budete moci vysledovat, kam se chodí třeba jeleni pást či napájet a můžete tak zvolit svou loveckou taktiku. Na druhou stranu, počítejte s tím, že jsou zvířata opatrná a při sebemenším podezření prostě utečou. Půjde je dokonce i stopovat podle otisků, které zanechají, případně krvavých skvrn, pokud jste nějaké postřelili. To ale bude platit i pro lov lidí, takže když vás někdo postřelí, půjdete vystopovat třeba podle krve.

zdroj: Archiv

Nejnovější články