Zkušební verze PES 2017 nabízí zdarma hlavní mód PES League a devět týmů
zdroj: tisková zpráva

Zkušební verze PES 2017 nabízí zdarma hlavní mód PES League a devět týmů

25. 11. 2016 11:43 | Preview | autor: Adam Homola |

Fanoušci virtuální fotbalu, kteří se letos rozhodli sáhnout po FIFA 17, se teď mohou podívat na konkurenční hru o něco detailněji, aniž by ji museli kupovat. Konami oznámila a rovnou vydala demo, nebo trial verzi chcete-li jejich letošního fotbalu Pro Evolution Soccer 2017. PES 17 dostal v recenzi od Vaška osmičku, a i když bezplatná verze nabídne jen základní kostru hry, pro utvoření si názoru by to stačit mohlo.

Celým jménem Pro Evolution Soccer 2017 Trial Edition je už dostupná na PC i konzolích a nabízí jak nový online mód PES League, tak klasický exhibiční zápas. Jestliže jste PES nikdy nehráli a nejste si příliš jistí v kramflecích, můžete se nejdříve pustit do tréninkového módu, který zde také nechybí.

Týmů máte k dispozici devět, včetně FC Barcelona, Arsenal FC, Club Atlético de Madrid, nebo nároďáku za Německo a Francii. Zahrát si lze taky za Ca Boca Juniors, Ca River Plate, SC Corinthians Paulista a CR Flamengo.Zápasy pak odehrajete na dvou stadionech: španělském Camp Nou a Neu Sonne Arena.

zdroj: Archiv

Připravte se ovšem na to, že v některých módech nejsou všechny týmy dostupné a že v PES League je počet zápasů omezený. Naopak ale není nijak omezený matchmaking a tak vás v režimu PES League může Trial Edition párovat i s majiteli plné hry.

Pro Evolution Soccer 2017 Trial Edition najdete od včerejšího dne na Steamu, PlayStation 4 a PlayStation 3, zatímco od dnešního dne je bezplatná verze dostupná na Xboxu One. Kompletní přehled všeho, co trial verze hry obsahuje a neobsahuje, pak najdete na oficiálním webu Konami.

Nejnovější články