Zombie battle royale Dying Light: Bad Blood spouští early access
zdroj: tisková zpráva

Zombie battle royale Dying Light: Bad Blood spouští early access

14. 9. 2018 16:39 | Preview | autor: Šárka Tmějová |

Kolik je na světě battle royale her, a kolik je na světě early accessů? Toho i toho je mnoho, a do obou fondů nyní přispívá i Dying Light: Bad Blood, spin-off titulního survivalu se spoustou zombíků, který kombinuje PvP s PvE v městském prostředí pro dvanáct hráčů. Stát se posledním přeživším můžete zkoušet už teď, ovšem má to malý háček.

Dying Light: Bad Blood, kterou polský Techland vyvíjí souběžně s plnohodnotným druhým dílem, bude po vydání free-to-play, jenže early access, jak víme, není to samé jako plná hra. Abyste se do předběžného přístupu dostali, musíte si pořídit Founder’s Pack za dvacet dolarů, kde sice kromě vstupenky do hry najdete ještě nějakou tu herní měnu na nákup kosmetických předmětů, ale pořád stojí dvacet babek.

Na druhou stranu, i přes free-to-play model budou majitelé Founder’s Packu dostávat nové předměty, postavy, mapy a další obsah, takže pokud budete chtít držet krok s ostatními, budete si ho muset dřív nebo později pořídit.

zdroj: Archiv

Co se osobního doporučení týče, můžete si přečíst moje dojmy z Gamescomu – Bad Blood se snaží tolik populární battle royale uchopit trochu jinak než skrz obyčejné „sto zombíků skáče z letadla“. Zajímavě využívá parkour a jednorázové levelování postavy, a mnohem víc než střelných zbraní si užijete mačet a baseballových pálek.

Jak se ovšem hra uchytí v podzimní konkurenci Blackoutu z Call of Duty a Firestormu pátého Battlefieldu, to je prozatím ve hvězdách. Plnohodnotná free-to-play verze se chystá na začátek příštího roku pro PC, PlayStation 4 a Xbox One, předběžný přístup zatím běží pouze na Steamu.

Nejnovější články