Zpátky do starověku – Sega oznámila Total War: Rome II
zdroj: tisková zpráva

Zpátky do starověku – Sega oznámila Total War: Rome II

2. 7. 2012 15:14 | Preview | autor: levis |

Sega dnes odhalila strategii Total War: Rome II, která vyjde příští rok na PC. Společně s prvními obrázky přichází i informace o tom, že hra nabídne nejrozsáhlejší tahovou kampaň v historii série a zároveň i "největší a nejfilmovější realtime bitvy, jaké se kdy objevily v jakékoli hře."

To vše díky novému enginu, který bude schopen vyrenderovat desítky tisíc vojáků na jedné obrazovce, obsáhne nové kamery (včetně jedné third-person, pověšené přímo za zády daného vojáka), a tak vás nechá podívat na bitvu opravdu zblízka. Například redaktor serveru Rock, Paper, Shotgun popsal bitvu o Kartágo jako "film Zachraňte vojína Ryana v sandálech".


Zásadní zprávou je, že v Total War: Rome II nebudou chybět sloni, a že má nabídnout kampaň s otevřeným herním světem. Hrát budete moci za kteroukoliv z frakcí na mapě, z nichž každá slibuje vlastní styl, jednotky, kulturu, technologický strom či vnitřní spory, k nimž budete muset přihlížet.

Samotná kampaňová mapa je rozsáhlejší než v prvním dílu a sahá více na Východ, kde budete moci zkoumat a zabírat nová území. Mapa bude také plná neviditelných triggerů, jež odstartují vedlejší úkoly nebo vás donutí činit rozhodnutí, která pak ovlivní další průběh hry. Total War: Rome II vyjde v roce 2013 pro PC.

Nejnovější články