Okruh Twin Ring Motegi zpět v Gran Turismo
zdroj: tisková zpráva

Okruh Twin Ring Motegi zpět v Gran Turismo

12. 6. 2012 19:18 | Dojmy z hraní | autor: Marek Tvrdý |

Soutěž Nissan Gran Turismo Academy 2012 se blíží ke konci. Před pár dny začala poslední část obsahující 7. a 8. kolo. V každém z nich je 5 úkolů, které většinou trvají okolo půl minuty. Obvykle jsou v každém kole čtyři poměrně snadné úkoly na prázdné trati a poslední je poněkud těžší s dalšími auty značky Nissan na trati. Tratě jsou převzaté z GT5, stejně tak auta, mezi kterými najdeme i Nissan Leaf a Nissan GT-R Black edition ’12 z loňských DLC.

Avšak to pravé překvapení nám Polyphony Digital přichystali do posledního závodu: Nissan 370Z Tuned Car '08 postavený na okruh Twin Ring Motegi, který jsme si naposledy mohli vychutnat v Gran Turismo pro PSP. Bohužel si zajezdíme pouze kratší variantu "East Short Course", ale stále se jedná o velice dobrý zážitek podpořený skvělou, přepracovanou fyzikou pneumatik, tak jak ji přinesl GT5 Spec II, přesněji patch 2.02 do GT5 (podrobnou analýzu naleznete na fórech GTPlanet).

zdroj: Archiv

Právě závod na Twin Ring Motegi je pak určen pro výběr hráčů, kteří budou bojovat o možnost stát se skutečným závodním jezdcem. Bohužel, Česká republika není mezi soutěžními zeměmi, a proto ani nejde hru stáhnout z českého PS Store. Nicméně ji lze stáhnout například z polského či britského úctu a pak ji hrát pod českým účtem za Česko.

Každé kolo, v němž se vám povede všechny závody dokončit na zlato, vám následně odemkne auto do GT5, se kterým jste v daném kole jezdili. Pakliže se vám povede získat alespoň bronz, pak dostanete speciální kombinézu v barvách Nissan GT Academy 2012. Ceny budou distribuovány týden po skončení soutěže, tedy po 4. červenci 2012. Další informace naleznete na oficiálních stránkách.

A ptáte se, kde vzít trať Twin Ring Motegi do GT5? To zatím nebylo ohlášeno, ale patch 2.06 z 22. května svou velikostí 475MB naznačuje, že ještě v sobě skrývá něco, co nebylo prozrazeno. Seznam změn v patch 2.06 naleznete zde. Patch 2.07 z 1. června opravuje pouze chybu s boxy na trati Special Stage Route X Oval course z DLC Speed Test Pack.

Nejnovější články