Pirates of the Burning Sea
zdroj: tisková zpráva

Pirates of the Burning Sea

4. 7. 2003 15:15 | Dojmy z hraní | autor: Redakce Games.cz |

Jestli vás někdy fascinovaly příběhy o pirátech, možná vás bude zajímat i masivně multiplayerová hra z dílen vývojářů Flying Labs - Pirates of the Burning Sea.

Otevření virtuálního světa hry se předpokládá na konci tohoto roku. Než si tedy nasadíte pásku přes oko a posadíte papouška na rameno, můžete se podívat do naší galerie, kam přibyla čtveřice nových screenshotů a okouknout, jak by měl svět 18.století v karibské oblasti ve hře Pirates of the Burning Sea vypadat.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Flying Labs mají v úmyslu své dílo vybavit velice detailním soubojovým systémem. Tvrdí však, že by svým fanouškům chtěli dát mnohem více než je simulační bojovou hru. Rádi by, aby hráč uplatnil více než jen hrubé násilí, aby také myslel a hledal různé taktické výhody. Pro lepší začlenění hráčů do hry se tvůrci rozhodli pro okamžité začlenění do akce. Budete mít na výběr z různých misí, které budou roztříděné podle riskantnosti. Je jasné, že pokud si zvolíte misi, při které nehrozí žádné velké riziko, nemůžete počítat s nijak oslnivou kořistí, ale na to, abyste se naučili základy pirátského řemesla a nabyli nějaké zkušenosti, to stačit bude. Herní svět navíc bude dynamický, takže pokud se nějaká oblast zdála po nějakou dobu jako místo, kde lze snadno přijít ke kořisti, klidně se může stát, že po několika nájezdech pirátů, vyšle královská flotila své lodě střežit zdejší obchodní cesty a vy si budete muset najít jiné útočiště, nebo podstoupit větší riziko a zkusit štěstí.
zdroj: TTGsubsim

korgull

Nejnovější články