Q.U.B.E. 2

Q.U.B.E. 2

Články

Prosincová nálož her „zdarma" pro PS+, Xbox Live Gold a Switch Online je příjemně pestrá

Konec roku se blíží a Sony ho chce uzavřít ve velkém stylu. Minimálně tedy pro předplatitele služby PlayStation Plus, kterým už za pár dnů nadělí dva hodně povedené kousky. Prosincovým titulům pro PS+ totiž vévodí výborný horor SOMA a fajnová arkádová akce navenek se tvářící jako závodní hra, Onrush.

GamesPlay – hrajeme logickou adventuru Q.U.B.E. 2

Dobrá, ale s velkým potenciálem na zlepšení. Taková byla první Q.U.B.E. z roku 2011. Pokračování se tahle sympatická logická adventura dočkala až teď, po sedmi letech, a pořád je o co stát. Q.U.B.E. 2 staví na solidních základech prvního dílu a přidává přesně to, co bylo potřeba.

Vydání logické puzzle adventury Q.U.B.E. 2 doprovází season pass

Původní Q.U.B.E. nebyla dokonalá, ale určitě šlo o jedno z příjemných překvapení roku 2011. Teď, po sedmi letech od vydání jedničky, přichází větší, rozmáchlejší a snad i lepší dvojka. Q.U.B.E. 2 má svůj dosavadní vývoj u konce a vychází na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Hořící pneumatiky, Rudá planeta i spokojené farmaření - tento týden má mnoho tváří

Tenhle týden možná neobsahuje velká jména, ale rozhodně v něm není nouze o zajímavé hry. Ostatně, podívejte se na video, které pro vás sestříhal a namluvil Honza Vondrášek. Čeká vás třeba návrat skvělých závodů Burnout Paradise, budovatelské strategie z Marsu a nebo hodně zajímavý experiment The Council. Nejde ale o jediné tituly, přesvědčte se.

Větší, otevřenější a mnohem osobnější Q.U.B.E. 2 vyjde už brzy

Pokračování povedené logické sci-fi adventury Q.U.B.E. z roku 2011 je už skoro tady. Vývojáři ze studia Toxic Games oznámili, že chystaná Q.U.B.E. 2 vyjde na PC, PlayStation 4 a Xbox One už v prvních měsících tohoto roku. Ve hře se ujmete role britské archeoložky Amelie Cross, která se najednou probudí na nádherné, ale zrádné mimozemské planetě. A s pomocí velitelky Emmy Sutcliffe se z ní musí dostat.