Radical Heights

Radical Heights

Články

Cliff Bleszinski se netrefil ani s LawBreakers, ani s Radical Heights. Zavírá krám

Po spoustě let doufání a vkládání nadějí do projektů vezoucích se na vlně aktuálních fenoménů nastává hořký konec pro studio Boss Key Productions. A překvapí to málokoho. LawBreakers sice nebyla špatná hra, ale objevila se pozdě a nedokázala si najít hráčskou základnu. Před měsícem zvolaný zoufalý výkřik v podobě „pre-alpha verze“ Radical Heights tomu nasadil korunu. Musel by se stát zázrak, aby to vyšlo. Ale, světe div se, nestal.

Fight Club #370: Defaultní podcast

Steam se mění. Neustále, každým rokem, nám před očima. Aktuální změny jsou přitom takové, že jsme kvůli nim přišli o službu SteamSpy. Co přesně to znamená? Můžou za to uživatelé, jak naznačuje Valve? Vydavatelé? Nebo snad EU? V 370. Fight Clubu jsme si na to posvítili.

Tvůrci LawBreakers překvapili battle royale hrou Radical Heights

Studio Boss Key Production, stojící za zatím jedinou a bohužel neúspěšnou hrou LawBreakers, minulý čtvrtek oznámilo, že skutečně dává ruce pryč od svého prvního pokusu o proražení na trhu a již se věnuje novému projektu. Kdo mohl tušit, že si ho všichni budou moct vyzkoušet již zítra v Early Accessu na Steamu.

Bleskovky

  • 1. 5. 2018 - Cliff Bleszinski chce dostat Battle-Royale střílečku Radical Heights na Xbox One.

  • 27. 4. 2018 - Vypadá to, že Radical Heights bude (po LawBreakers) dalším neúspěšným titulem studia Boos Key - ve stejný moment ho včera maximálně hrálo pouze 1819 lidí.