Raiders of the Broken Planet
Věková dostupnost

Raiders of the Broken Planet

Články

Již v září to jeden týpek natře čtyřem mazákům v onlinovce Raiders of the Broken Planet

Raiders of the Broken Planet je sice další online střílečkou, se kterými se teď roztrhl pytel, ale na rozdíl od většiny zde nebojují zhruba rovnocenné týmy. Na jedné straně stojí tým složený ze čtyř hráčů v podobě různých předpřipravených hrdinů, ale na straně druhé se je snaží zlikvidovat jediný, mnohem silnější hráč podpořený zástupy AI vojáků a monster. Nyní už víme, kdy hra vyjde a kolik bude stát.

V online střílečce Raiders of the Broken Planet vám může misi překazit jiný hráč v roli záporáka

Další pohled do zákulisí vývoje online střílečky Raiders of the Broken Planet představil tajemnou látku Aleph, která svým hostitelům propůjčuje unikátní schopnosti, a je ve středu zájmu všech zúčastněných stran. V tomto videu ze zákulisí vývoje se tvůrci rozpovídali o příběhovém pozadí téhle asymetrické akce a vysvětlují původ celého konfliktu. Naštěstí video není jen sledem mluvících hlav a k vidění jsou i záběry přímo ze hry.

Asymetrický multiplayer Raiders of the Broken Planet se točí kolem unikátní látky Aleph

V Raiders of the Broken Planet se po boku tří dalších nájezdníků vydáváte na různé mise, povětšinou s cílem ukořistit alespoň nějaké množství Alephu pro sebe. Tajemná látka Aleph propůjčující svému držiteli nevídané schopnosti může za nespočet válek mezi lidskou rasou a původními obyvateli planety. Těm se samozřejmě agresivní návštěva emzáků ze Země vůbec nelíbí a zběsile návštěvníkům oplácejí stejnou měrou v asymetrickém multiplayeru hry, kdy jeden z nich čelí kvartetu homo sapiens.

Raiders of the Broken Planet přinesou střelbu i boj zblízka v asymetrickém multiplayeru

Letošní Gamescom je lákavý už jen z toho důvodu, že spousta doposud tajemných her by na něm měla odhalit další podrobnosti. Konečně se vyjasní podstata některých titulů, ze kterých jste prozatím mohli vidět spíš vypiplané trailery a nějaké to tiskové prohlášení, a záběrů ze hry jenom pár. Jedním z nich je i Raiders of the Broken Planet.

Bleskovky

  • 23. 7. 2018 - MercurySteam se chystá na opětovné vydání Raiders of the Broken Planet, tentokrát vyjde jako free-to-play titul pod názvem Spacelords. Vývojáři se nechali slyšet, že přesto loot boxy ve hře nebudou - nelíbí se jim. (+ video)

  • 19. 9. 2017 - Raiders of the Broken Planet nabídne crossplay mezi Windows 10/Xbox One a PlayStation 4/Steam hráči.