Rambo: The Video Game
Věková dostupnost

Rambo: The Video Game

Články

Hry podle filmů: Dlouhá cesta ke kvalitě

Laciné pokusy vydojit ještě pár dolarů z populárního hitu kin, ale i pecky, o kterých se mluví se stejným obdivem jako o jejich filmových předobrazech. Hry podle filmů si prošly dost dlouhou a dost bolestivou cestu. Teď to ale vypadá, že se dostaly do cíle a nikdy nebyly v lepší formě. Možná i proto, že už vlastně podle filmů moc nejsou...

Rambo v novém traileru ukazuje divoký pohled a QTE

Ačkoliv riskuji, že mě Martin něčím udeří, nemohu se nepodělit o nejnovější video z chystané akční pecky Rambo: The Video Game. To se tentokrát nevěnuje příběhové, ale ryze herní složce. Předvedou se vám tedy plížící sekvence včetně drsňácké scény, kdy se Rambo drží spodku jedoucího tanku. Tohle je chlapácký stealth, vy změkčilí Garrettové a Fisherové!

Naolejovaného Ramba nejde vypnout a zase straší trailerem

Spotřeba oleje v průměrné české hospodě-smažírně bude pořád výrazně nižší, než hektolitry téhle kapaliny, které na sebe vylil videoherní Rambo v nadcházející pecce s parádním podtitulem The Video Game. Už minule jste se mohli kochat autentickou PS2 grafikou, na kterou někdo chrstl kýbl oleje. Nyní si můžete tohle umění vychutnat ve zbrusu novém traileru, díky kterému dostanete takovou nálož divně vypadajících scén, až vás z toho rozbolí oči.

Fight Club #154 HD: Parní Rambo

Venku je konečně zima, což je ta nejlepší výmluva, abychom byli imrvére zalezlí u počítačů či konzolí a hry buď hráli, nebo o nich alespoň kafrali. Tak jako ve Fight Clubu #154, jehož záznam najdete v článku. Co vás v něm čeká?

Naolejovaný Rambo nepřátele nestřílí, ale rozpouští

Pokud John Rambo z nějakého důvodu ještě stále patří do panteonu vašich osobních bohů, důrazně vám nedoporučím sledovat trailer z chystaného herního anti-blockbusteru Rambo: The Video Game. Titul od Reef Entertainment, který dějově pokrývá první tři Rambo filmy, se sice trailer do traileru zlepšuje v sebeprezentaci. Stejně to ale nestačí, aby se hra zvedla a odešla z trestaneckého tábora pro tituly, jejichž smyslem bude pobavit herní dav tím, jak jsou špatné - od grafiky až po herní prvky.

Bleskovky

  • 16. 1. 16:30 - Teyon si chce po úspěchu RoboCop: Rogue City půjčovat další licence

Hodnocení
GAMES.cz
1/10
Datum recenze:
21. února 2014
Recenze