Rebel Galaxy Outlaw

Rebel Galaxy Outlaw

Články

Seznam exkluzivních her na Epic Games Store

Snad jednou týdně se objeví zpráva o úplně nové, případně již dříve oznámené hře, která se na určitou či neurčitou dobu stane exkluzivitou Epic Games Storu. Lidský mozek není schopný si všechna ta oznámení pamatovat, proto jsme se rozhodli shromáždit všechny takové hry na jednom místě. Počítadlo se prozatím zastavilo na 101.

Je načase nakopat vesmírným pirátům zadky v Rebel Galaxy Outlaw

Co naplat, že jste se před časem rozhodli stočit sovu kariéru do legální roviny. Jednou padouch, vždycky padouch. Juno Markev nemá na výběr, musí opět usednout do kokpitu vesmírné stíhačky a sledovat úchvatné exploze svých cílů. V Rebel Galaxy Outlaw můžete následovat příběhovou kampaň, ve které splácíte dluh kamarádovi, jenž vás vytáhl z bryndy. A do další uvrhl. Začnete s překvapivě schopným vrakem a budete plnit jednu zakázku za druhou.

V letním suchu přijde vhod osvěžující humor vesmírné akce Rebel Galaxy Outlaw

Červenec a srpen jsou nejhorší měsíce na nová herní oznámení (čestnou výjimkou je samozřejmě Gamescom) a vyloženě vydané hry aby člověk pohledal. Na druhou stranu je to příležitost pro menší projekty, které nepotřebují pozornost milionů hráčů jako AAA tituly, ale stačí jim mezi nimi nezapadnout. Léto je pro takto smýšlející vývojáře ideální příležitostí vyniknout. Za pár dní ji využije například vesmírná akce Rebel Galaxy Outlaw.

Nečekaně otevřený Epic Games Store láká na exkluzivní tituly a hry zdarma

Před dvěma dny jsme se dozvěděli o dalším plánovaném online obchodu s hrami od studia Epic Games. Tehdy výkonný ředitel Tim Sweeney neřekl konkrétní datum spuštění obchodu, ale vše naznačovalo až příští rok. Náznaky jsou ty tam, Epic Games Store už jede v plném provozu a láká na slibované hry zdarma.

Rebel Galaxy Outlaw působí jako výbušnější verze Firefly

Ruku na srdce a naivitu pryč. Brzké vydání vesmírné simulace Star Citizen je stejně tak pravděpodobné, jako uvedení pokračování Avatara do kin. Nadšenec poletování vzduchoprázdnem se buď musí spokojit s alfa verzí, nebo sáhnout po některém z konkurenčních titulů jako Elite Dangerous a EVE Online. Zkraje příštího roku se k nim přidá odlehčenější vesmírná kovbojka Rebel Galaxy Outlaw.
Hodnocení
GAMES.cz
8/10
Datum recenze:
17. září 2019
Recenze