Renowned Explorers: International Society

Renowned Explorers: International Society

Články

Reaper Bundle láká na desítku trhlých her zlevněných o 97 %

Co si dneska koupíte za 135 korun? Výhodné polední menu v restauraci, kilo šunkového salámu nebo měsíc sledování České televize. Anebo Fanatical Reaper Bundle, pokud vaše srdíčko zatouží po tomhle nepravděpodobném mixu her, který by při původních cenách stál přes čtyři a půl tisíce. Co v něm najdete? Notoricky známé Payday 2, automobilové toulání po zemích bývalého východního bloku Jalopy, remasterovaný Homeworld a mnoho dalšího.

Datadisk k strategii Renowned Explorers vás pošle hledat poklady do Indonésie

Humorná objevitelská strategie Renowned Explorers, která se odehrává v alternativním 19. století a v níž se s problémy kromě násilí či plížení můžete vypořádat také svým neodolatelným šarmem, se 10. května dočká velkého rozšíření s názvem The Emperor’s Challenge, neboli Císařova výzva. Oním císařem je čínský vládce Guāngxù, který vás vyšle na archeologickou misi až do daleké Indonésie. Ovšem spolu s vámi tam míří i váš největší rival, neskutečně přitažlivý Francouz Matthieu Rivaleux. Souboj průzkumníků může začít.

DLC More to Explore přidává do Renowned Explorers dvě nové expedice

Strategické RPG Renowned Explorers nabízí mnohem více objevování díky DLC More To Explore, které je dostupné na Steamu za 6,74 euro, a rozšíří hru o dvě nové expedice Andean Adventure a The Lost Island. Zároveň se díky DLC můžete ponořit mnohem víc i do příběhového pozadí postav skrze prvek zvaný Campfire.

Herní pořad Games TV vybírá 10 nejlepších her roku 2015

Žebříčky, všude samé žebříčky. S koncem roku se jim nelze vyhnout, ale náš herní pořad na to šel po svém. Než se začnete rozohňovat nad umístěním jednotlivých her, nezapomeňte ho dokoukat do konce!

V novém dílu pořadu Games TV vyražte do světa s Renowned Explorers

Vzhůru na palubu, dálky volají! Anebo taky na vlak, protože věhlasní cestovatelé ze stejnojmenné hry, kteří si z naší recenze odnesli výborné hodnocení, nadchli i Lukáše.

GamesPlay: hrajeme dobrodružnou strategii Renowned Explorers

Zejména kvůli grafické stylizaci může strategicko-objevitelský titul Renowned Society působit jako typická hra pro casual hráče – však víte, na pět minut někam do tramvaje či autobusu. Když se ale do titulu od Abbey Games zakousnete, tak velmi brzy narazíte (hlavou do nebezpečného domorodce či rabiáta), protože navzdory relativně jednoduchému principu a pravidlům jde o komplexní záležitost, jak si předvedeme v tomto gamesplayi.
Hodnocení
GAMES.cz
8/10
Datum recenze:
23. září 2015
Recenze