Reservoir Dogs: Bloody Days

Reservoir Dogs: Bloody Days

Články

Herní Gauneři v novém videu ukazují, jak funguje přetáčení času

Gauneři si svou filmovou premiéru odbyli už před čtvrt stoletím, zatímco jejich herní adaptace vyjde teprve letos. Reservoir Dogs: Bloody Days se na Steamu objeví už za pár dnů a verze pro Xbox One bude následovat. Díky blížícímu se datu vydání tu máme nový trailer soustředící se nikoliv na příběh, ale na samotnou akci a hlavní herní mechaniku přetáčení času.

Trailer na Reservoir Dogs: Bloody Days předvádí hrátky s časem a odhaluje datum vydání

Možná jste stačili zaznamenat, že legendární film Gauneři od režiséra Quentina Tarantina se dočká herní adaptace jménem Reservoir Dogs: Bloody Days. V době úvodního oznámení před více než měsícem se toho o hře zas tak moc nevědělo, ale na povrch postupně vyplouvají další a další informace, třeba díky novému traileru, který najdete níže. Například je konečně jasné, kdy hra vyjde. Bude to téměř přesně za měsíc, konkrétně 18. května.

Chystá se herní adaptace Tarantinových Gaunerů ve formě top-down střílečky

Herní adaptace známých filmů většinou dopadají, pro nedostatek ostřejších slov, katastrofálně, zvlášť když jde o cynické pokusy nahrabat si co nejvíc peněz při příležitosti premiéry. To by snad neměl být případ Reservoir Dogs: Bloody Days vzhledem k tomu, že od vydání kultovního Tarantinova díla, do češtiny překládaného jako Gauneři, uplynulo už 25 let. A co jiného byste od chystané hry čekali, než extrémně krvavou týmovou střílečku v hlavní roli s pány Oranžovým, Bílým, Hnědým a spol.?