Rise of Industry

Rise of Industry

Články

Propracovaný tycoon Rise of Industry počítá poslední měsíce v early accessu

Předběžný přístup hráči velmi kladně přijatého tycoonu Rise of Industry se pomalu blíží svému konci. Tvůrci ze studia Dapper Penguin od loňského února ušli opravdu pořádný kus cesty, kdy hru neustále vylepšovali dalšími a dalšími alfa verzemi. Aktuální nese číslovku 10 a představuje téměř hotovou hru. Do vydání vyjde ještě Alpha 11, ale po ní se přeskočí na magickou jedna nulku.

Budovatelsko-ekonomická strategie Rise of Industry je v early accessu

Ještě štěstí, že budovatelským strategiím se zaměřením na ekonomiku neodzvonilo. Sice se můžete vracet ke starým kouskům jako Transport Tycoon Deluxe a Industry Giant, ale zároveň vznikají i nové, slibně vypadající projekty. Mezi takové osobně řadím Rise of Industry, která už je k dispozici na Steamu v předběžném přístupu.

Legendární Transport Tycoon se vrací v moderní podobě Rise of Industry

Snad každý si pamatuje na perfektní přepravní simulaci Transport Tycoon z minulého tisíciletí a nemohu zde nezačít slovy Alexe Mochiho, zakladatele Dapper Penguin Studios: „Rise of Industry je vrcholem dospívání v 90. letech, kdy jsme po nocích hrávali tycoony.“ Napodobitelů Transport Tycoonu tu bylo již desítky, ale jen málo z nich se předloze přiblížilo natolik, jak to zvládá Rise of Industry.

Bleskovky

  • 3. 3. 2023 - Epic rozdává industriální tycoon a logickou adventuru

  • 28. 2. 2023 - Epic rozdává stylovou strategii. Od čtvrtka vás zase nechá rozjet pořádný byznys

Hodnocení
GAMES.cz
6/10
Datum recenze:
2. května 2019
Recenze