Rising Storm 2: Vietnam
Věková dostupnost

Rising Storm 2: Vietnam

Články

Střílečku Rising Storm 2: Vietnam vzali útokem plastikoví vojáčci

Zelení (a i jinak barevní) plastikoví vojáčci byli v multiplayerové střílečce Rising Storm 2: Vietnam spatřeni už o Vánocích ve speciální události. Dostalo se jim tehdy takové pozornosti, že si vysloužili i vlastní placené DLC Green Army Men, o které se postarala modderská komunita.

Střílečka Rising Storm 2: Vietnam se rozšiřuje o masivní multiplayerovou kampaň

Rising Storm 2: Vietnam nepolevuje. Právě naopak. 19. září se stalo dnem, kdy odstartoval jeden z největších updatů. Hráči se po proběhlé betě konečně mohou pustit do finální podoby nového multiplayerového módu s prostým a všeříkajícím názvem „Kampaň“.

Rising Storm 2: Vietnam rozšíří armáda Vietnamské republiky a pětice map

„War. War never changes.“ Toto slavné heslo se nedá úplně uplatnit v případě počítačových online her, které se čas od času mění, většinou s přídavkem nového obsahu. Multiplayerová střílečka Rising Storm 2: Vietnam se povedla, což mimo jiné znamená nepravidelné updaty s novým obsahem, které udrží, popřípadě vrátí hráče k obrazovkám. Po Australanech přišla na řadu armáda Vietnamské republiky.

Do Rising Storm 2: Vietnam dorazili Australané, místo klokanů mají útočné helikoptéry

To, co vám před pár měsíci sliboval Aleš, se konečně stalo. Do multiplayerové střílečky Rising Storm 2: Vietnam dorazily australské a novozélandské síly, a krom vtipných přízvuků s sebou do džungle přitáhly i těžkou bojovou techniku. Ruční zbraně, vrtulníky, bombardéry… Jen bohužel žádné podomácku vyrobené plátové brnění po vzoru Neda Kellyho.

Do džunglí Rising Storm 2 se v updatu ANZAC pustí Australané a Novozélanďané

Zkratka ANZAC se stala nesmrtelnou díky první světové válce a bitvě u Gallipoli. Australské a novozélandské jednotky ale bojovaly i v dalších konfliktech, což vám připomene chystaný update pro Rising Storm 2: Vietnam (viz naši pochvalnou recenzi). Do džunglí Vietnamu se tak budete moci vydat i s vojáky a výbavou ANZACu, ale čekejte i nové vojáky.

Bleskovky

  • 22. 5. 2017 - Taktická střílečka Rising Storm 2: Vietnam vyjde 30. května.

Hodnocení
GAMES.cz
8/10
Datum recenze:
18. července 2017
Recenze