Rogue Trooper Redux

Rogue Trooper Redux

Články

Režisér Warcraftu natočí film podle komiksu Rogue Trooper

Mezi každoroční nálož komiksových filmů od Marvelu a nejen od něj se brzy pokusí vklínit nový kousek. Jmenuje se Rogue Trooper, možná ho znáte podle stejnojmenné hry z roku 2006 a určitě znáte i jeho režiséra. Film totiž natočí Duncan Jones, režisér dva roky starého filmu Warcraft: První střet.

Modrásek z Rogue Trooper se vrátil v remasterované Redux podobě

To, co vypadá jako namakaná verze mírumilovné rasy Na’vi z Avatara, je ve skutečnosti geneticky vytvořený supervoják, jehož hlavními přednostmi jsou zabijácké instinkty a imunita vůči všemožným toxinům nehostinné planety Nu-Earth. V jeho modré kůži se z pohledu třetí osoby vrhnete proti značné přesile, a to v remasterované verzi 11 let staré střílečky Rogue Trooper.

Jízdní řád na příští týden – South Park, Elex a další

Sice vám neřekneme, co všechno se v příštím týdnu v herním byznysu stane (věštit zatím neumíme), ale určitě vám můžeme zrekapitulovat, jaké hry vyjdou. Tentokrát ve formě videa, které vám připomene, na jaký titul jste možná v nadupaném podzimu zapomněli, případně si řekli jako spousta z nás „ono to vychází už teď?“ Doufáme, že se vám bude nový formát videopořadu líbit, včetně komentáře jej pro vás připravil Honza Vondrášek.

Remaster komiksové akce Rogue Trooper vyjde v říjnu. Podívejte se, jak se liší od původní verze

Sci-fi akce Rogue Trooper z roku 2006 vyjde v remasterované Redux verzi 17. října na PC (Steam i GOG), PlayStation 4 a Xbox One. Co od ní můžete čekat? Hlavně pokrok v oblasti grafického zpracování. Ať už jste původní hru hráli, nebo ne, je z níže uvedeného videa skok v grafice zjevný. A příjemný.

Rogue Trooper Redux nevypadá na záběrech ze hry vůbec špatně

Akční střílečka Rogue Trooper z roku 2006 se připravuje na návrat v remasterované verzi. A pokud vůbec nevíte, co je Rogue Trooper zač, odkáži vás na naší tehdejší recenzi, ze které si hra odnesla krásnou osmičku. Nebo se rovnou podívejte na záběry z remasteru Rogue Trooper Redux, které pro vás připravili lidé z Tick Tock Games ve spolupráci s původními tvůrci z Rebellion.

Nové video vysvětluje, kdo to vlastně je Rogue Trooper

Nevíte, kdo to je Rogue Trooper? Nevadí. Přiložené video vám důkladně objasní, že se jedná o geneticky vylepšeného supervojáka na nebezpečné misi proti ohromné přesile. A proč by vás to mělo zajímat? Samozřejmě proto, že někdy v blízké budoucnosti vyjde Rogue Trooper Redux, kompletní remaster původní střílečky z pohledu třetí osoby, kterou jste si poprvé mohli zahrát v roce 2006.
Hodnocení
GAMES.cz
6/10
Datum recenze:
27. října 2017
Recenze