Adventurní speciál #8: úspěch Gabriel Knight remaku rozhodne o vývoji Gabriel Knight 4
zdroj: tisková zpráva

Adventurní speciál #8: úspěch Gabriel Knight remaku rozhodne o vývoji Gabriel Knight 4

11. 11. 2014 19:33 | Rozhovor | autor: Redakce Games.cz |

Do kickstarterovské mánie v roce 2012 naskočila i Jane Jensenová, dlouholetá scénáristka a designérka Sierry, známá především díky sérii Gabriel Knight. Za vybraných necelých 450 tisíc dolarů se pustila do vývoje dvou adventur, které dokončila v letošním roce. Obě hry jsou relativně čerstvé, Moebius vyšel v dubnu a remake Gabriel Knight: Sins of Fathers sotva před měsícem. Technologickým partnerem Jane byl v obou případech tým Phoenix Online, tvůrci kvalitní adventurní série Cognition: An Erica Reed Thriller. A právě s šéfem Phoenix Online Cesarem Bittarem jsme na konci léta během Gamescomu pořídili následující rozhovor.

Vyptávali jsme se Cesara na všechno možné. Na spolupráci s Jane Jensenovou, na problematické animace v Moebiovi, na jejich vydavatelské aktivity, ale i na budoucnost Phoenix Online. Na to konto jsme se dozvěděli řadu zajímavých informací, názorů i zážitků. Rozhovor je proto aktuální i dnes.

Užijte si video a zkuste překousnout angličtinu na straně tazatele. Přeplácnout ji českým dabingem by v případě tohohle otevřeného rozhovoru nebylo ideální řešení.

zdroj: Vlastní

Stejně jako všechna ostatní videa můžete i tohle sledovat na našem YouTube kanálu

V rámci adventurního speciálu z Gamescomu 2014 vyšla následující videa:

Nejnovější články